Magazin
08 Eki 2020 08:05 Son Güncelleme: 08 Eki 2020 08:05

Defne Samyeli ünlü inşaatçı sevgilisi ile barıştı

Model, sunucu, şarkıcı ve oyuncu Defne Samyeli ünlü inşaatçı sevgilisi ile tekrar bir araya geldi. Bir süredir ayrı kalan çiftin barıştıkları ve aşklarına kaldıkları yerden devam ettikleri belirtiliyor.

Defne Samyeli ünlü inşaatçı sevgilisi ile barıştı

Cem Yılmaz ile olan ilişkisi aldatma olayı ile biten Defne Samyeli ardından tanıştığı ünlü inşaatçı sevgilisi ile bir süredir küs kalmıştı. Şimdi Defne Samyeli ve o ünlü inşaatçı sevgilisinin aşklarına kaldıkları yerden devam ettikleri magazin dünyasının günmedinde. 

O ünlü inşaatçı kim

48 yaşındaki Defne Samyeli gönlünü kaptırdığı iş insanı sevgilisi ünlü inşaatçı ve müteahhit Serdar Bilgili ile tekrar bir araya geldi. Bilgili Holding'in yönetim kurulu başkanı olan Serdar Bilgili ile aşk hayatını gizli saklı sürdürmek isteyen Defne Samyeli magazin gazetecilerine görüntü vermemeye çalışıyor. 

Göcek'te tatil 

Defne Samyeli ve Serdar Bilgili'nin birbirlerini unutamadıkları ayrılığın acısını Göcek tatili ile çıkardıkları yazılıyor. Bu tatilde görüntü vermemek için ellerinden geleni yapan çiftin bu nedenle tekneyi tercih ettikleri konuşuluyor.

Serdar Bilgili'nin teknesinde geçirdikleri tatil süresince paparazzilerin hedefinde olan aşıkların bugün yarın bir arada fotoğraflarının magazin sayfalarına düşmesine an meselesi olarak bakılıyor. 

Şarkıcı ve oyunculuk kariyeri

Defne Samyeli bir dönem ana haber bülteni sunmuştu. Gençlik yıllarında podyumlara adını yazdıran Samyeli, şimdiki kariyerinde şarkıcı ve oyuncu olarak ilerliyor.