Güncel
21 Şub 2021 11:35 Son Güncelleme: 21 Şub 2021 11:58

Defne Samyeli kiralık villa arıyor! Bunca olaydan sonra kimin kiracısı olacak?

Ünlü sunucu, şarkıcı Defne Samyeli kiralık villa arıyor. Halen oturduğu villasının sahibi ile uzun süren davalar yaşamıştı. Şimdi böylesi davaların ardından hangi ev sahibi Defne Samyeli'ni kiracı olarak mülkünde barındıracak merak ediliyor.

Defne Samyeli kiralık villa arıyor! Bunca olaydan sonra kimin kiracısı olacak?

Defne Samyeli ile ilgili son aylarda sık sık yaşadığı lüks villanın sahibi ile ilgili davalar basına yansımıştı. Davalar sonuçlandı. Defterler kapandı. Ama Defne Samyeli şimdi o lüks villadan taşınma kararı aldı. Yeni villa arayışında olan ünlü bakalım kimin kiracısı olacak. 

Kiracı olduğu evin sahibi Yusuf Araz ile mahkemelik olan Defne Samyeli, yeni bir ev aradığını söyledi. Samyeli, "Daha evimi taşımadım. Ben kimsenin hakkını yemek istemem. Ben ne davalara maruz kaldım. Hiçbir zaman boyun eğmedim" dedi

İşadamı Yusuf Araz, 2 yıldır kira borcunu ödemediği iddiasıyla haciz işlemi başlattığı Defne Samyeli’ne açtığı tahliye ve alacak davasını kazanmıştı. Samyeli, 234 bin 671 TL’lik ödemeyi yaptı ve evden tahliyesini erteletmişti

Habertürk'teki habere göre önceki gün Etiler'de görüntülenen Samyeli dava hakkında konuştu.

Samyeli "İsmimi kullanmakla tehdit etmişti. Manevi tazminat davası açmıştım. Ben de 'mahkeme karar versin' dedim ve mahkeme de kararını verdi. Ben de kiramı ödedim." ifadelerini kullandı.

Yeni bir ev aradığını söyleyen Samyeli, "Daha evimi taşımadım. Ben kimsenin hakkını yemek istemem. Ben ne davalara mağruz kaldım. Hiçbir zaman boyun eğmedim" dedi.

GÖZÜNE İKİ VİLLA KESTİRDİ

Kiracı olduğu evin sahibi Yusuf Araz ile mahkemelik olan eski spiker ve şarkıcı Defne Samyeli, yeni bir ev arayışına çıktı. Samyeli, gözüne kirası 30 ve 40 bin TL olan iki ayrı villayı kestirdi.

Emlakçılarla birkaç villa gezen Samyeli, gözüne aylık kirası 40 bin TL olan Ulus'ta Boğaz manzaralı beş odalı havuzlu bir villa ile aylık kirası 30 bin TL olan birçok ünlü ismin tercih ettiği kütük evlerden birini kestirdi.

Öte yandan Defne Samyeli'nin basına yansıyan dava haberinden sonra; ev sahiplerinin de kendisini kiracı olarak seçmekte tedirgin olabileceği tahmin ediliyor.

 

ETİKETLER
#Defne Samyeli