Güncel
28 Eki 2020 08:22 Son Güncelleme: 28 Eki 2020 08:47

Defne Samyeli ile ev sahibi arasındaki davada neler oluyor?

Ünlü model, sunucu ve şarkıcı Defne Samyeli, Kemerburgaz Pasifik Villaları'ndaki eviyle ilgili mahkeme kapılarında... Ev sahibinin iddiası:"Kirayı bir yıldır ödemiyor"...

Defne Samyeli ile ev sahibi arasındaki davada neler oluyor?

Defne Samyeli ile ev sahibi Yusuf Araz arasındaki sürtüşme mahkeme kapılarında devam ediyor. İşadamı Yusuf Araz, sekiz yıllık kiracısı Defne Samyeli'nin son bir yıldır kirasını ödemediğini öne sürmüştü. 

Hürriyet'teki habere göre Defne Samyeli ile ve sahibi Yusuf Araz arasındaki hukuk mücadelesinde bir başka boyut daha var.

Defne Samyeli'nin sekiz yıldır kiracı olarak yaşadığı Kemerburgaz Pasifik Villaları’ndaki eviyle ilgili kirasını bir yıldır ödemediğine dair iddia gündeme gelmişti. Ev sahibinin bu iddiasının ardından Defne Samyeli ev sahibi Yusuf Araz'a karşı 50 bin TL'lik manevi tazminat davası açmıştı. Davanın konusu ise 'şantaj ve hakaret' olarak kayıtlara girmişti. İstanbul Asliye Hukuk Mahkemesi’nde süren davada Yusuf Araz’ın kendisine şantaj yaptığını ve basında yaptığı açıklamanın doğru olmadığını öne sürmüştü. 

O davada Defne Samyeli'nin kardeşi Sühan Samyeli tanık olarak hakim karşısına çıktı. 
Sühan Samyeli, ev sahibini suçladı. Ablasıyla Yusuf Araz arasında evdeki teknik sorunlar nedeniyle anlaşmazlık olduğunu belirten Sühan Samyeli, şöyle konuştu: “Evin alt katındaki nem yüzünden ablam bizim yanımızda ev sahibini aradı. Yusuf Araz yüksek ses tonuyla, ‘Beğenmiyorsanız çekip gidin. Siz ne aşağılık insanlarsınız. Sizi basına mı vereyim, sizi rezil mi edeyim’ dedi. Ablam ‘Siz beni tehdit mi ediyorsunuz?’ deyince, Yusuf Bey ‘Ediyorsam ediyorumdur’ diye konuştu. Ablamla ev sahibi arasında kira bedeliyle ilgili de birtakım anlaşmazlıklar vardı. Kira dolardı, sonra Türk lirasına döndü.”

Mahkeme, Defne Samyeli’nin diğer tanığının dinlenmesi için duruşmayı erteledi.

 

ETİKETLER
#Defne Samyeli