Konut Haberleri
15 Oca 2021 12:44 Son Güncelleme: 15 Oca 2021 13:01

Dap Yapı Avrupa'ya açılıyor! 2021 hedefinde neler var?

Dap Yapı, 2021 yılı hedeflerini açıkladı. Dap Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, "Konut projelerinin yüzde 30'u kadar projeyi dünyanın farklı noktalarında gerçekleştirmek istiyoruz. Bundan sonra Dap Yapı sadece Türkiye'nin şehirlerinde değil Avrupa'da da olacak. Yeni projelerimizi kısa sürede duyuracağız." dedi.

Dap Yapı Avrupa'ya açılıyor! 2021 hedefinde neler var?


Türkiye'de yaklaşık 30 proje ile rüştünü ispat eden Dap Yapı şimdi hedefini Avrupa olarak belirledi. Dap Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, Avrupa'nın önemli şehirlerinde yeni konut projelerine başlayacaklarını duyurdu.

Türkiye'nin seçkin inşaat firmaları arasında gösterilen Dap Yapı'nın 2021 projelerini Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz açıkladı.

Farklı projelerle sürekli kendilerini geliştirdiklerini söyleyen Ziya Yılmaz, “Bizim şirket prensibimizde asla pes etmek yok. İnandığımız şeyleri başarmak için nereye kadar gidilmesi gerekiyorsa oraya kadar gideriz. Bir projeye başladığımız o bizim için imza projesi olur.” dedi.

Sektörde bir inşaatçı olarak değerlendirilmek istenmediğini söyleyen Ziya Yılmaz, “Biz aslında inşaatçı değil. Toprağa şekil verip Türkiye'nin vitrinini şekillendiriyoruz. Bu nedenle kendimizi inşaatçı olarak görmek istemiyoruz. Olsa olsa ressam olabiliriz.” ifadelerini kullandı.

BAŞARI PARA KAZANMAK DEĞİL!

Başarının para kazanmak anlamına gelmedğini söyleyen Ziya Yılmaz, “İnsanların binlerce yıldır barınma ihtiyaçları var. Biz bu ihtiyaca cevap verebilmek için toprağı şekillendiriyoruz. İnsanların ailelerine, yaşamlarına, geleceklerine dokunuyoruz. Tüm dinamikleri bilmeden, en hassat detayları hesaba katmadan projelerinizi şekillendiremezseniz başarılı olma ihtimaliniz yok. Ayrıca her para kazanan da başarılı değildir. Doğru işler yapanlar doğru bir müşteri kitlesine ulaşırlar. O müşterilerin beklentilerinin ötesinde iş yaparsanız zaten para kazanırsınız. Amaç para kazanmak olursa denklem değişir. Ancak amaç insan hayatına dokunmak olursa işte başarı ve para o zaman gelir. Bunu da sağlamak için lüks ofislerde değil sahada olmak zorundasınız.” şeklinde konuştu.

2004 DUBAİ ZİYARETİ DÖNÜM NOKTASI OLDU!

İş hayatının 2004 yılındaki Dubai ziyareti ile büyük bir dönüm noktasından geçtiğini belirten Ziya Yılmaz, “2004 yılında Dubai'ye bir ziyarette bulundum. Şehrin mimarisinden inanılmaz derecede etkilendim. Binalarla markalaşmış bir şehir gördük. Peki böyle bir şehir neden bizim ülkemizde olmasın diyerek düşünmeye başladık. O gün kendime bir söz verdim. Bu sektörde iş yapacaksam ülkeme değer katan projeler üreteceğim dedim. O tarihten sonra mimarisiyle tüm dünyada ilgi gören Adam Kule, Dalga Kule, İstMarina ve Z Ofis gibi çok sayıda alanında ilk olan projeye imza attık.” dedi.

DAP YAPI AVRUPA'YA AÇILIYOR!

2021 projeleri hakkında da konuşlan Ziya Yılmaz, “Şirket olarak bugüne kadar 30'a yakın projeyi alnımızın akıyla tamamlayarak insanların kullanımına sunduk. Şu anda hazırlık aşamasında olan 12 projemiz bulunuyor. Benim hedefim 86 konut projesi tamamlamaktır. Dap Yapı olarak yaptığımız konut projelerinin yüzde 30'u kadar projeyi dünyanın farklı noktalarında gerçekleştirmek istiyoruz. Bundan sonra Dap Yapı sadece Türkiye'nin şehirlerinde değil Avrupa'da da olacak. Yeni projelerimizi kısa sürede duyuracağız.” ifadelerini kullandı.

SAĞLIKLI EV KONSEPTİ GURUR KAYNAĞI OLDU!

Dap Yapı'nın oldukça ses getiren Sağlıklı Ev konsepti ile alakalı bilgi de veren Ziya Yılmaz, “Bu proje bizim şirket olarak guru projemizdir. Biz bu projeye başlamadan önce 4,5 milyon insana dokunmayı başardık. 58.000 insanın fikrini alıp nasıl bri evde yaşamak istediklerini sorduk. Aldığımız cevaplara göre tasarladık, planladık ve Sağlıklı Ev konseptini ortaya çıkardık. Bunu da uygulamaya sokarak büyük bir talep gördük. Bu proje koronavirüsün yaşam alanlarındaki aşısı oldu.” şeklinde konuştu.