Kampanyalı Projeler
10 Nis 2014 14:49 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 00:58

Dap Vazo Kule'de son rezidanslar 20 bin lira peşinat, 48 ay sıfır faizle!

Vazo Kule’de bekletilen son rezidanslar, 20 bin TL peşinatla, 48 ay vade, sıfır faiz avantajıyla satışa açıldı. 1-30 Nisan tarihleri arasında geçerli olan kampanyada, satışa sunulan suit ve grand suitlerin mobilya dekorasyonu otel standartlarında hazırlanarak hediye ediliyor.

Dap Vazo Kule'de son rezidanslar 20 bin lira peşinat, 48 ay sıfır faizle!
Projeleri rekor prim yapan Dap Yapı, alıcı ve yatırımcılarını kazandırmak üzere yeni fırsatlar sunuyor. Vazo Kule projesinde bekletilen son rezidanslar, 20 bin TL peşinatla, 48 ay vade ve sıfır faiz fırsatıyla, mobilyalı olarak satışa sunuluyor.

Suitinizin mobilyası hediye

Rezidans-otel konseptinde çözülen proje, alıcı ve yatırımcıların kullanmadığı dönemlerde dünyanın çeşitli ülkelerinden gelen misafirlere açılıyor. Afrika ve Ortadoğu bölgelerinin ‘en iyisi’ olarak tanınan Rotana’nın profesyonel ekibi tarafından yönetilecek olan proje “oturmadığın dönemde kirala” modeliyle alternatif kazanç imkanı sağlıyor. Haftalık, aylık ve yıllık kiralanabilecek olan suit ve grand suitlerin, Rotana tarafından otel standartlarında hazırlanan mobilya dekorasyonu hediye ediliyor. 

Yatırım değeri artacak

Vazo Kule, İstanbul’un yeni cazibe merkezi Kartal Maltepe’de yükseliyor. Kadıköy, Bağdat Caddesi, havalimanı, TEM ve E-5 bağlantı yolları, sahil yolu, marina, metro gibi kara, hava, deniz ve raylı ulaşım hatlarına olan yakınlığıyla önemli bir lokasyon avantajı sunuyor.
Yoğun ziyaretçi trafiğinin yaşandığı bölgede, geçici konaklama talebinin yanı sıra (haftalık, aylık, yıllık) uzun süreli konaklama ihtiyacının oluşması stüdyo tipi rezidans daireleri öne çıkarıyor. Kalite ve hizmet açısından beş yıldızlı otellerin konforuna sahip olan Vazo Kule, sağlıktan eğlenceye, alışverişten spora her türlü kompleksi bünyesinde barındırıyor.

İstanbul’un yeni cazibe merkezi: Kartal

Dünya ölçeğinde projelerin üretildiği Kartal-Maltepe bölgesi, Kentsel Dönüşüm Projesiyle bambaşka bir çehre kazanıyor. Sahil şeridinde yer alacak bin yatlık Marinası, Adliye Sarayı, hizmet ve kültür alanları ile yatırımcıyı kendisine çekiyor. Bölgede pek çok alışveriş merkezi, üniversite ve hastanenin yanı sıra yapımı planlanan bir fuar ve kongre merkezi bulunuyor. Geçmişte elit ve varlıklı kesimin gizli cenneti olarak anılan bölge, günümüzde de insanların yaşamak ve çalışmak için can atacağı bir cazibe merkezine dönüşüyor. Vazo Kule’nin yan parselinde Tekel’e ait yerde binlerce öğrenciye eğitim imkanı sağlayacak olan İstanbul Şehir Üniversitesi kuruluyor. Kartal Adliyesi’nin Yüksek İstinaf Mahkemesi olarak yeniden yaşama geçecek olması bu alanda yoğun bir personel ve ziyaretçi trafiğini işaret ediyor.

Şehrin merkezinde A plus rezidans

Dap Yapı’nın, eski Hitit vazosundan yola çıkarak tasarladığı Vazo Kule, M.Ö. 1600 yılından izler taşıyor. 2 adet rezidans ve 1 adet ofis bloğunun bulunduğu proje, toplam 399 üniteden oluşuyor. Projede, dört mevsim kullanılan açılır-kapanır yüzme havuzları, yürüyüş ve koşu parkurları ve çok amaçlı spor sahalarının yanı sıra sosyal tesisler bünyesinde fitness center, sauna, Türk Hamamı ve masaj odaları gibi keyifle değerlendirilebilecek alanlar, açık ve kapalı otoparklar bulunuyor.
DAP YAPI Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz:
“Alıcı ve yatırımcılar, beğendikleri markalı konut üreticilerini dikkatli takip ederlerse pek çok avantajı yakalama şansı bulurlar. Dap Yapı olarak, müşterilerimize yeni ve daha çok kazandıracak enstrümanlar sunmak üzere arayışlarımızı sürdürüyor, yeni modeller geliştiriyoruz.
20 bin TL peşin vererek rezidans/otel sahibi olabilir; Rotana’nın işletim sistemiyle kullanmadığınız dönemde kiraya vererek gelir elde edebilir, 8-12 yılda kendini amorti etmesiyle kazançlı bir yatırım yapabilirsiniz.

Hayli avantajlı rakamların söz konusu olduğu bir dönemdeyiz.Projelerimiz üzerinden son bir yılın değerlendirmesini yaparsak; başlangıç rakamlarıyla bugünkü fiyatları karşılaştırdığımızda, projelerimizden mülk edinmenin kazancının, diğer yatırım araçlarını geride bıraktığını net görebiliyoruz.”

Londra’da 26 ülkenin binlerce projesi arasından en iyisi seçilen Vazo Kule’de bekletilen son rezidanslar, mobilya dekorasyonu hediyesiyle alıcısını bekliyor. Kampanya 30 Nisan’a kadar devam edecek.

Bedava Ofis konseptinin devam ettiği A Ofis’te lansman öncesi avantajlı fiyatlar
Şişli-Mecidiyeköy-Kağıthane-Çağlayan aksında konumlanan A Ofis 73 adet bağımsız bölümden oluşuyor. Projede, büyüklüğü 51-300 m2’lik 61 adet ofis alanı ile 45-140 m2 arasında değişen 12 adet dükkan bulunuyor.

A Ofis’te lansman dönemine özel metrekare fiyatının, emsallerine kıyasla yüzde 50 düşük olduğu belirtiliyor. Bölgede m2 satış fiyatları 5000 USD civarında seyrederken, A Ofis m2/5000 TL’den satışa sunuluyor. Kişiye özel ödeme seçenekleriyle 30 aya kadar firma içinde vadelendirme gerçekleştiriliyor. Projenin teslim tarihi 18 ay sonrası olarak öngörülüyor.
“Bedava Ofis” konseptiyle yatırımı 8 ile 10 yıl gibi makul bir sürede amorti eden A Ofis’te sekreterya, toplantı odası, konferans salonu gibi hizmetler aidata dahil olarak veriliyor.