Konut Haberleri
07 Eki 2017 11:27 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 05:28

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan flaş açıklamalar!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, katıldığı istişare toplantısında yeni projelerle ilgili açıklamalarda bulundu. Erdoğan, şehir hastanelerinin artacağını, Kanal İstanbul'un marka olacağını ve dışa bağımlılığının azaldığını dile getirdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan flaş açıklamalar!
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti 26. İstişare ve Değerlendirme Toplantısı'nda önemli açıklamalarda bulundu. 

Şehir hastaneleri artacak

Erdoğan, ''Şehir Hastanelerimizin sayısı 2020 yılına kadar 21'i bulacak. Toplamda 30 şehir hastanesi milletimize hizmet edecek'' dedi.

Dışa bağımlılık yüzde 35'e çekildi

''Ülkemizin savunma sanayinde dışa bağımlılığı yüzde 80'den yüzde 35'e çektik'' diyen Erdoğan, ''Bugün terörle mücadelede yakaladığımız başarıyı buna borçluyuz'' açıklamalarında bulundu. 

Kanal İstanbul ile yeni bir marka

Cumhurbaşkanı Erdoğan, açıklamalarına şöyle devam etti: ''Şu anda bizim özellikle yaptığımız köprüler denizin altından bağlantılarımız bütün bunlar Türkiye'nin medeniyet yürüyüşündeki en önemli mühürleridir. Tarih bizi bunlarla anacak istiyoruz ki bunlar yeterli değil bunları devam ettirelim. İnsanlar sandık başına gittiklerinde geçmişte aldıkları hizmetler kadar kendilerine gelecekte de neler vaadedildiğine bakarak belirlerler. Biz eserlerimizle birileri ise kurusıkı atmak suretiyle konuşuyorlar. Kanal İstanbul ile dünyada Süveyş Panama kanalı nasıl anılıyorsa ki bunlar bizimle mukayese edilecek ülkeler değil biz Kanal İstanbul ile dünyada yeni bir marka olarak ses vereceğiz.''