Konut Haberleri
07 Mar 2016 08:00 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 04:07

CLK'dan elektrik faturalarında bir ilk!

Avrupa Yakası elektrik tedarikçisi CLK'dan alanında bir ilke imza attı...

CLK'dan elektrik faturalarında bir ilk!
İstanbul'da elektrik kampanyası. İstanbul’un Avrupa yakasında 4 milyon aboneye hizmet sağlayan CLK Boğaziçi Elektrik, alanında bir ilke imza attı. ‘Deponuz Enerjiyle Dolsun’ adı verilen kampanya ile CLK Boğaziçi Elektrik’ten 24 aylık enerji kullanımı taahhüdü verenlerin Omv Petrol Ofisi’nin Positive Card’larına 900 liraya varan hediye akaryakıt ve otogaz puanları yüklenecek.


Akaryakıt kazancı da artacak
Kampanya kapsamında CLK Boğaziçi Elektrik ile Serbest Tüketici sözleşmesi imzalayan tüketiciler, 24 ay taahhüt verip kampanyaya giriş hakkı kazanabilecekler. En düşük limit olan 150 liralık akaryakıt hediyesi için meskenlerde 500, ticarethanelerde ise 350 liralık aylık elektrik faturası oluşturulması gerekiyor. Abonelerin elektrik kullanımı arttıkça hediye akaryakıt kazancı da artarak toplamda 900 lirayı bulacak.

2016 yılı boyunca geçerli
CLK Boğaziçi Elektrik Genel Müdürü İbrahim Gümüşlü, kampanyanın 2016 boyunca sözleşme imzalayan tüm yeni serbest tüketiciler için geçerli olacağını söyledi. Kampanya ile elektrik abonelerinin akaryakıt harcamalarında tasarruf yapmalarını sağlayacaklarını ifade eden Gümüşlü, “Aylık elektrik faturası 120 lira ve üzerinde olarak bizimle serbest tüketici sözleşmesi yapan abonelerimize sadece fiyat indirimi sağlamayı değil, yaptığımız işbirlikleriyle onların hayatlarına değer katmayı hedefliyoruz. Bu kapsamda hayata geçirdiğimiz ‘Deponuz Enerjiyle Dolsun’ kampanyamız ile belirlenen limitlerde elektrik tüketimi yapan abonelerimizin akaryakıt faturalarını aşağıya çekmelerini sağlayacağız. Bu tür fayda işbirliklerini geçmişte olduğu gibi gelecekte de farklı sektörlerle abonelerimize sunuyor olacağız” dedi. 
ETİKETLER
#clk #clk taahhüt