Konut Haberleri
13 Ara 2016 13:30 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 04:53

Çiftlikköy'de 20.6 milyon TL'ye satılık 5 arsa!

Yalova Çiftlikköy'de yer alan 5 arsa 20.6 milyon TL'den satışa çıkıyor...

Çiftlikköy'de 20.6 milyon TL'ye satılık 5 arsa!
Yalova Çiftlikköy Belediye Başkanlığı, Çiftlikköy'de yer alan 5 arsayı ihale yöntemi ile satışa çıkardı. Arsalar konut imarlı olarak tasarlandı.

Satışa konu arsaların toplam bedeli 20 milyon 630 bin 395 TL olarak belirlendi. İhaleleri kapalı teklif usulü ile Çiftlikköy Belediyesi Hizmet Binası, Encümen Salonu'nda gerçekleştirilecek.

Gerçek kişilerde aranacak şartlar:
a) Nüfus cüzdan fotokopisi (TC Kimlik no olacak)
b) Kanuni ikametgâh göstermesi,
c) Tebligat için Türkiye'de adres beyanı (varsa telefon numarası, e-posta adresi)
d) Noter tasdikli imza beyannamesi,

Tüzel kişilerde aranacak şartlar:
a) Tebligat için Türkiye'de adres beyanı
b) Tüzel kişiliğin idare merkezinin bulunduğu yer mahkemesinden veya siciline kayıtlı bulunduğu Ticaret ve/veya Sanayi Odasından veya benzeri makamdan, 2016 yılı içerisinde alınmış tüzel kişiliğin sicile kayıtlı olduğuna dair belgenin aslı veya noter tasdikli sureti ile tüzel kişiliğin noter tasdikli imza sirküleri.

Gerçek ve tüzel kişilerde aranacak ortak şartlar:
a) Geçici teminat belgesi ile şartnamenin alındığına dair belge ile Belediyemiz Gelir-Emlak Servisinden alınacak Borcu yoktur yazısı,
b) Vekâleten ihaleye katılma halinde, istekli adına ihaleye katılan kişinin noter tasdikli vekâletnamesi ile noter tasdikli imza beyannamesi.

Ortak girişim olması halinde aranacak şartlar:
a) İsteklilerin ortak girişimi olması halinde; ortak girişimi oluşturan gerçek ve tüzel kişilerin (A) ve (B) bentlerinde istenilen belgeleri vereceklerdir.
b) Ayrıca bu şartnameye uygun ortak girişim beyannamesi ile ortaklarca imzalı ortaklık sözleşmesini vermeleri gerekmektedir. (ihale üzerinde kaldığı takdirde noter tasdikli ortaklık sözleşmesi verilir)

EMLAKEKİ.COM ÖZEL HABER