Konut Haberleri
30 Tem 2018 14:16 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 05:54

CFR Yapı’ dan 2. proje Colorist Panorama Şile

İstanbul'da hayata geçirdiği projeleri ile değer yaratan Cfr Yapı yeni projesi Colorist Panorama Şile'de başlıyor... Proje kapsamında Lansman öncesi talep toplama dönemi başladı...

CFR Yapı’ dan 2. proje Colorist Panorama Şile
İstanbul Anadolu Yakası’nda Şile’de hayata geçirdiği çocuklara özel temalı markalı konut projesi Colorist Şile’den sonra şimdi 77 özel villa daireden oluşan Colorist Panorama projesi görücüye çıktı. CFR Yapı’ dan 2. Proje Colorist Panorama Şile projesinde ön talep toplanıyor.

Emlak Pencerem / Emlak Haberleri Merkezi - 30 Temmuz 2018 - İstanbul

CFR Yapı imzalı çocuk temasına sahip Colorist Şile projesinden sonra bu kez 77 Villa Daireden oluşan Colorist Panorama satışa çıkıyor. Projede 1+1 Teras, 2+1 Bahçe Dublex, 3+1 Bahçe Dublexler bulunuyor….

LANSMAN ÖNCESİ  %10 İNDİRİM !!!!!!!!

İstanbul'un yanı başında en yakın tatil beldesi konumunda olan Şile’nin en güzel Panoramik manzaraya sahip bölgesindeki Colorist Panorama projesi Marina, Kale ve Şile plajı manzarası ile alıcısına özel bir yaşam alanı sunuyor.

Lansman öncesi indirimli fiyatlarla CFR Yapı güvencesiyle hayata geçirilen Colorist Panorama'da villa türünde dairelerin güncel satış fiyatları 230.000 TL ‘ den başlangıç gösteriyor. % 30 Peşinat  ve 60 Ay Faizsiz vade ile sunulmaktadır…. 

Çocuklu ailelere yönelik konseptin devamı olan Colorist Şile projesinde dairelerin 7 ay gibi kısa bir sürede satışları tamamlandı…

Proje kapsamında; Sosyal Tesis, Kovboy Kasabası, Teras Gölet, Survivor Parkı, Tarihi Şato, Basketbol, Voleybol, Futbol, Tenis oynamak isteyenler için her şey düşünülen projede ayrıca, Profesyonel  Yaz Okulları, Doğum Günü Partileri, Mini Çiftlik, Sonsuz  Açık Havuz gibi olanaklar alıcısını bekliyor...

Colorist Panorama nerede?

İstanbul'un hafta sonu kaçılan en yakın tatil ilçesi konumunda bulunan Şile Ahmetli Mevkii'nde inşaa edilen Colorist Şile Panorama lokasyon olarak benzersiz bir konumda yükseliyor.

Colorist Panorama nerede sorusunun yanıtı; proje hemen Şile girişinde, Şile Işık Üniversitesi  ve  yeni yapılan Devlet  Hastanesinin yanında, merkeze 2  Km uzaklıkta hayata geçiriliyor.

iversitesi  ve  yeni yapılan Devlet  Hastanesinin yanında, merkeze 2  Km uzaklıkta hayata geçiriliyor.
ETİKETLER
#CFR Yapı