Konut Haberleri
26 Kas 2012 13:05 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 00:12

Çevreci kule konuta büyük ilgi

Ankara'nın ilk çevreci konut kulesi Paladyum Beytepe'de satışlar başladı. Lansmana özel yüzde 7 indirim uygulanan 20 daire ilk gün satıldı.

Çevreci kule konuta büyük ilgi

Temeli 2012 Temmuz'unda atılan Ankara'nın ilk çevreci konut kulesi  ‘’Paladyum Beytepe’’de satışlar, basın lansmanının ardından başladı. Lansmana özel  yüzde 7 indirim uygulanan 20 daire ilk gün satıldı.

Lansmana yoğun ilgi gösteren Başkent'in tanınmış simaları, satış ofisinin bulunduğu binada bire bir ölçülerde oluşturulan örnek daireyi de ilk kez görme fırsatını yakaladı.

Uzaltaş AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Ünal Pala, lansmanda yaptığı konuşmada, Paladyum Beytepe’nin Başkent’in çevre dostu ilk konut kulesi olacağını, çevre aydınlatmasında güneş enerjisi, bahçe sulamasında da atık suların kullanılacağını bildirdi.

Projenin uygulandığı Beytepe’deki İncek Bulvarı’nın Ankara’nın en uzun bulvarı olduğunu, yeni konut projelerinin bu bulvarda hayata geçirildiğini anlatan Ünal Pala, yakın gelecekte bu bölgenin  İstanbul’daki Bağdat Caddesi’nde olduğu gibi dünya markalarının buluşma noktası olacağını kaydetti.

Projenin 3 bloktan oluştuğunu, A blokta butik iş merkezi, caddeye cepheli B blokta ise 110 metre yüksekliğinde 32 katlı konut kulesinin yer alacağını belirten Ünal Pala,  C bloğun ise alçak katlarda oturmak isteyenlere hitap edeceğini vurguladı. Ünal Pala, ‘’Blokların tamamında panaromik manzara olacak. Dışarı bakan cephelerin yere kadar cam duvar olması da Paladyum Beytepe’yi diğer konut projelerinden ayıran önemli bir başka özellik olacak’’ dedi.

Yapımına Temmuz ayında başladıkları Paladyum Beytepe’yi Ekim 2014’te tamamlamayı hedeflediklerini kaydeden Pala, lansmana özel olarak 20 dairenin yüzde 7 indirimli fiyatla satışa sunulduğunu ve tamamının ilk gün satıldığını bildirdi.

İş Bankası ve Garanti Bankası ile anlaşma yaptıklarını, projelerinden konut alanların uygun faizli kredi olanaklarından yararlanabileceklerini anlatan Pala, şunları söyledi:

''Paladyum Beytepe, A plus özellikleriyle Başkentlilerin lüks konuta bakış açılarını tamamen değiştirecek. Fiyatların da inşaatın ve kullanılan malzemelerin kalitesiyle kıyaslandığında son derece uygun olduğuna inanıyoruz.  Proje tamamlandığında konutların yüzde 30 ile 50 arasında değerlenmesini bekliyoruz. A plus özelliklerde lüks konut arayışındakiler ile yatırım amaçlı konut almak isteyenleri satış ofisimize bekliyoruz.''

Lansmanda, basın mensuplarının sorularını da yanıtlayan Pala, kulenin ve diğer blokların kesinlikle deprem riski taşımadığının altını çizdi.

Pala, proje tamamlandığında ''Paladyum Beytepe''de uygulanacak aidatlara ilişkin bir soru üzerine de ‘’Rezidanslarda verilen hizmetlerle orantılı olarak aidatların normal konutlara göre yüksek olması normal. Ortak alanların bakımı ve aydınlatması, aidatları yükselten önemli kalemler. Güneş enerjisi ve atık sulardan yararlanarak bu giderleri ortadan kaldıracağımızdan dolayı aidatlar da diğer rezidanslara göre daha uygun olacak’’ dedi.

20 yıldan beridir inşaat sektöründe bulunduklarını, devletten aldıkları tüm ihaleleri alınlarının akıyla tamamladıklarını vurgulayan Ünal Pala, Paladyum Beytepe’nin dışında Ankara’da Konya Yolu’nda plaza, Bodrum’da ise lüks villalar yaptıklarını sözlerine ekledi.

 

-Paladyum Beytepe Projesi-

 

Ünal Pala’nın verdiği bilgiye göre, 15 bin 750 metrekare alanda uygulanacak projede 2 artı 1, 4 artı 1 ve 5 artı 1 olmak üzere 110 daire, butik iş merkezinde ise 7 dükkan bulunacak.

Ankara'da otel gibi lobi hizmetlerinin verileceği ilk rezidans olacak Paladyum Beytepe’de yüzme havuzları, fitness center, çocuk kulübü ve oyun alanları, yürüyüş yolları ile 50 kişilik barbekü alanı yer alacak.

Otopark konusunda bir ilke imza atacak projede 5 artı bir konutlara 3, 4 artı bir  konutlara ise 2 kapalı otopark  tahsis edilecek. Her daire ayrıca 5 metrekare depoya da sahip olacak.