Güncel
08 Mar 2021 08:39 Son Güncelleme: 08 Mar 2021 08:52

Cem Yılmaz'ın villasında yangın! Neden çıktı? Endişeyle bekledi...

Cem Yılmaz'ın lüks villasında yangın çıktı. Ünlü oyuncunun gergin ve endişeli bekleyişi sırasında itfaiye yangına müdahale etti. Cem Yılmaz'ın üç katlı lüks villasındaki yangının çıkış sebebi ne?

Cem Yılmaz'ın villasında yangın! Neden çıktı? Endişeyle bekledi...

Ünlü komedyen Cem Yılmaz'ın Levent'teki üç katlı lüks villasında yangın çıktı. Cem Yılmaz'ın gergin ve endişeli bekleyişi sırasında itfaiye yangına müdahale etti. Alevler villayı sarmadan yapılan müdahale sonucu Cem Yılmaz derin bir oh çekerken, yangının çıkış sebebi de merak edildi. 

Cem Yılmaz, yangının çıkış sebebini bodrum kattaki jeneratörden kaynaklı olarak açıkladı. Ünlü oyuncu jeneratör odasında, elektrik panosunun tutuşması nedeniyle yangın çıktığını belirterek, o sırada evde olduğunu söyledi.

Yangın çıktığı sırada evde bulunduğunu belirten Cem Yılmaz, "Jeneratörde yangın çıkınca itfaiyeyi aradık. Sağ olsunlar söndürdüler" dedi.

Komedyen Cem Yılmaz’ın Beşiktaş Levent’teki 3 katlı villasının bodrum katında, jeneratör odasındaki elektrik panosunun tutuşması sonucu saat 14.45 sıralarında yangın çıktı. O sırada evde bulunan ünlü komedyen ve yardımcısı, yükselen dumanları fark ederek itfaiyeye haber verdi. İtfaiye ekipleri, alevlere müdahale ederek yangını kontrol altına aldı.

İtfaiye ekiplerinin yangına müdahalesi sırasında bilgi alan Cem Yılmaz, basın mensuplarına “Ben evdeydim zaten. Jeneratörde yangın çıkmış. Yangın neden çıkmış ben de bilmiyorum. Ustalar çalışıyor zaten aşağıda. Çok büyütüyorsunuz hadiseyi. Jeneratörde yangın çıkınca itfaiyeyi aradık. İtfaiye geldi sağ olsunlar söndürdüler” dedi.

Bir basın mensubunun “Herhangi maddi zarar var mı?” şeklindeki sorusu için Cem Yılmaz, “Yani bu kısmını…” diyerek ayrıldı.