Konut Haberleri
01 Tem 2017 16:58 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 05:16

Cebeci İnönü Stadı yıkılacak!

Başkent'in en büyük stadyumu olan Cebeci İnönü Stadı yıkılıyor. Yıkılacak stadyumun yerine 3 bin 500 kişilik kız öğrenci yurdu yapılacak.

Cebeci İnönü Stadı yıkılacak!
1963 yılında temeli atılan Cebeci İnönü Stadyumu yıkılacak. Toplam 37 bin kişilik stat Ankara'nın en büyük, Türkiye'nin ise beşinci büyük stadyumu.

Cebeci Erzurum Mahallesi Muhtarlığı Azası Hatice Hasırcıoğlu konu ile ilgili açıklamasında, "Stadyum yıkılırsa, onu baz alırız şeklinde bir konu ortaya çıktı biz de bundan sonra aşamaların daha fazla takipçisi olduk. Öncelikli duyumlarımız,  TOKİ  projesinin yapılması şeklinde oldu. Ama daha sonrasında ev sahibi, daha çok halka açık bir yer olmalı şeklinde bir beyanda bulunmuş. Sonra TOKİ projesinden vazgeçildi. Daha sonrasında Alışveriş Merkezi yapılması düşünüldü, bir süre sonra ondan da vazgeçildi. Cami yapılacağından da söz edildi ama ondan da vazgeçildi. En son muhtarlığa gelen bilgi 3 bin 500 kişilik bir kız yurdu olacağı yönünde. Zaten Resmi Gazete'de duyuruldu. Bizim de şu an için bilgimiz bu yönde. Bu yazı geleli yaklaşık 15-20 gün oldu" ifadelerini kullandı