Konut Haberleri
13 Nis 2013 17:34 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 00:22

Çamlıca Konutları yükselmeye devam ediyor!

Şahinbey Belediyesi tarafından Nuripazarbaşı bölgesinde inşasına başlanan çamlıca 1071 Konutları'na ait 8 bloktan oluşan 379 konut ve 24 iş yerinin kaba inşaatı bir ay içinde tamamlanıyor.

Çamlıca Konutları yükselmeye devam ediyor!

 

Gaziantep'te inşaat çalışmalarının hızlı bir şekilde ilerlediği Çamlıca 1071 konut alanında incelemelerde bulunan Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, "8 bloktan oluşan ilk etabın sonuncusunun inşasına başladık. Bir ay içerisinde konutlarımızın kaba inşaatını tamamlamış olacağız. Konutlarımızı bu yıl Kasım ayı içinde ihalede satacağımız vatandaşlarımıza teslim edeceğiz. Yapacağımız çalışmalar neticesinde bölge trafik yönüyle rahat, depreme dayanıklı modern konutları ve sosyal donatı alanları ile güzel bir bölge olacaktır. Yaptığımız bu çalışmalar bu bölgenin kaderini değiştiriyor. Bu bölgedeki değişik ve gelişim etap etap devam edecektir." dedi.
Yeşilvadi Projesi kapsamında hava alanı yolunu Burç Kavşağı'na bağlayacak 50 metreli yol çalışmasının da devam edeceğini kaydeden Tahmazoğlu, "Yaptığımız tüm bu yol çalışmaları ile Gaziantep'i ve özellikle Şahinbey'i hem güneyden kuzeye hem de doğudan batıya tam ortadan kesen geniş yollarla örmüş olacağız. Böylelikle Şahinbey ilçemiz çok daha modern ve yaşanabilir bir hale dönüşmüş olacaktır." diye konuştu.