Konut Haberleri
18 Oca 2013 15:48 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 00:15

ByConcept'te peşinat 2014’te!

çeşit çeşit ödeme avantajları sağlayan ByConcept, peşinatı 2014’e erteleme imkanının yanı sıra 120 ay vadede faizi 0,77’ya düşürerek cazip fırsatlar sunuyor.

ByConcept'te peşinat 2014’te!

BYGROUP’un Sultanbeyli’de inşa ettiği ByConcept, kişiye özel finansman modeli ve peşinatı 2014’e erteleme fırsatları sunuyor. Projede 120 ay vadede faizi 0,77’ya düşürerek cazip fırsatlar sunuyor.

2012 yılı Mart ayından bu yana yüzde 50’si satılan ByConcept Projesi’ne yatırım yapmak isteyenler “Kişiye Özel Finansman” modeli sayesinde yüzde 30 oranındaki peşinatı 2014 yılına erteleyerek 120 ay banka kredisi ile ev sahibi oluyor, dilerlerse de peşinatı ödeyip ByConcept’in öz kaynakları ile sunacağı 40 ay boyunca 0 faiz imkanından faydalanıyorlar.

Modern mimarisi ile dikkat çeken 366 konutluk proje concierge, kuru temizleme, teknik servis, 24 saat güvenlik ve kapalı otopark gibi imkanlar sunuluyor.

Byconcept’in ayrıcalıkları, evinizde veya ofisinizde, işten ve diğer uğraşılarınızdan size kalan zamanınızı en keyifli şekilde geçirmenizi sağlamak için düşünüldü. 

Eve geldiğinizde iş hayatının stresinden uzaklaşarak, dilerseniz havuzda, dilerseniz de sauna ve Fin hamamı ile ruhunuzu ve bedeninizi dinlendirebilirsiniz. Siz dinlenirken, çocuklarınız kendileri için özel tasarlanan kulüpte arkadaşları ile birlikte eğlenceli vakit geçirebilir. Akşam yemeğinden sonra sitenizdeki cafe’de komşularınızla buluşup, Palmiye Adası'na karşı keyifle kahvenizi içebilirsiniz. Hafta sonları ise ailenizle ve misafirlerinizle birlikte yanı başınızdaki Byotell’ de güzel bir brunch keyfinden sonra, alışveriş için mağazaları gezebilirsiniz. Üstelik tüm bu keyifleri yaşamak için arabanızı otoparktan çıkarmanıza gerek yok.