Konut Haberleri
15 Eyl 2017 14:48 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 05:25

Büyükyalı'da büyük kampanya!

Kazlıçeşme'de yükselen Büyükyalı İstanbul Projesi, 'Şimdi al 2019'da öde' kampanyasıyla konut sahibi olmak isteyenlere büyük bir fırsat sunuyor.

Büyükyalı'da büyük kampanya!
Büyükyalı'da, Denizkapı etabının lansmanına özel, ilk fiyat avantajı sunuluyor. Sadece yüzde 5 peşinat ödeyerek, “Şimdi al, yaşamın başlayacağı 2019'da öde” kampanyası, Büyükyalı'daki iyi yaşama adım atmak isteyenleri bekliyor. Kampanya kapsamında yüzde 5 peşinatın yanı sıra, yüzde 15 satıştan 1 yıl sonra, kalan yüzde 80'lik kısım ise anlaşmalı bankalardan kredi çekilerek ödenebiliyor. İlk taksit ödemeleri Ocak 2019'da başlıyor.

''Türk Lirası'na güveniyoruz''

Büyükyalı'da fiyatları, rekabetten farklı olarak, ilk günden bu yana Türk Lirası olarak belirlediklerini ifade eden Özak GYO Genel Müdürü Fatih Keresteci, “31 Ekim'e kadar devam edecek kampanyamız, İstanbul'un yeni deniz semti Büyükyalı'ya yatırım yapmak isteyenler için tarihi nitelikte, kaçırılmayacak bir fırsat sunuyor. Yaşamın 2019'da başlayacağı Büyükyalı'dan ev alanlar, kredi taksitlerini 2019'dan itibaren ödemeye başlayacak. Kampanyadan öncelikli yararlanmak ve sınırlı sayıdaki daireden istediklerini seçmek isteyenleri, satış ofisimize bekliyoruz” ifadelerini kullandı. 

''Yüzde 90'ı oturum amaçlı''

Denizkapı evlerinde satışa çıkan yaklaşık 350 daire bulunduğunu ifade eden Keresteci, “Büyükyalı'da, farklı bütçelere yönelik birçok alternatif sunuyoruz. Bu nedenle metrekare fiyatları her etaba göre farklılık gösteriyor. Büyükyalı'ya yatırım yapanların yüzde 90'ının oturum amaçlı olduğunu görmek, ürünümüzle gurur duymamızı haklı çıkarıyor. Ev sahibi olmak isteyen herkesi, piyasada ne var ne yok iyice inceledikten sonra, en son bizim satış ofisimize davet ediyoruz. Çok iddialı olacak ama inanıyorum ki potansiyel müşterilerimiz, Büyükyalı'yı gördükten sonra buradan vazgeçemeyecek. Yeni satışa sunduğumuz Denizkapı evlerinin de, Büyükyalı'nın tüm etapları gibi getirisi yüksek bir yatırım olacağına şüphemiz yok” dedi.