Kent Haberleri
13 Eki 2020 09:30 Son Güncelleme: 13 Eki 2020 09:30

Büyükçekmece Belediyesi arsa satıyor

Büyükçekmece Belediyesi arsa satıyor. Konut imarlı olarak satışa çıkacak olan arsayla ilgili açıklama yapıldı.

Büyükçekmece Belediyesi arsa satıyor

Büyükçekmece Belediyesi arsa satıyo. Büyükçekmece Belediye Başkanlığı, konut imarlı olan arsanın satışı için harakete geçti. Mülkiyeti belediyeye ait olan bir arsanın satışının yapılacağı duyuruldu.

Yapılan duyuruda arsanın büyüklüğü 359 metrekare olduğu belirtilirken, satışın açık teklif usulü ile yapılacağı duyuruldu. 

İstanbul Büyükçekmece Belediye Başkanlığı tarafından yayımlanan arsa satış duyurusunda, mülkiyeti belediye bünyesine ait olan 1 (bir) adet taşınmazın,  2886 Sayılı Yasanın 45. maddesi gereğince “Açık Teklif Usulü” ihale edilerek satılacağı duyuruldu. 

MUHAMMEN BEDEL 718 BİN TL

Büyükçekmece ilçesindeki Cumhuriyet Mahallesi 192 ada 7 parselde bulunan konut imarlı arsa için muhammen bedel de açıklandı. Belediyenin duyurusunda arsa için muhammen bedel 718 bin TL olarak ilan edildi. 

İHALE NE ZAMAN

Konut imarlı olan 359 metrekare büyüklükteki arsanın ihale tarihini 27 Ekim saat 10.00. İhaleye başvuruda bulunacak ve teklif verecek olan isteklilerin; ihale şartnamesine Büyükçekmece Belediye Başkanlığı, Fatih Mahallesi, Şehremini Sokak, No:1 Büyükçekmece/İstanbul adresinde, Büyükçekmece Belediyesi Hizmet Binası, C Blok 1. Katında bulunan Emlak ve İstimlâk Müdürlüğü’nden ulaşabilecekler.