Konut Haberleri
01 Oca 2016 14:39 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 03:57

Büyük dönüşüm başladı

Tüm Türkiye baştılan kentsel dönüşümle beraber hemen her il yenilenecek. Niğde de bu dönüşüm dahil oldu

Büyük dönüşüm başladı
Kentsel dönüşüm Türkiye'ye yayılıyor. Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, Niğde Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında inşa edilecek olan toplam 1750 konutun 15 ay içinde tamamlanarak teslim edileceğini söyledi..

Niğde'de kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında inşa edilecek olan konutlar hakkında açıklamalarda bulunan Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, Niğde Kentsel Dönüşüm projesi için iki yeni ihale yapıldığını ve ihaleye Türkiye'nin önde gelen inşaat firmalarının katıldığını söyledi.

Proje kapsamında inşa edilecek olan 1750 konutun 15 ay içerisinde tamamlanarak hak sahiplerine teslim edileceğini de belirten Başkan Akdoğan, konutların temel atma törenine Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Mehmet Ergün'ün de katılacağını açıkladı.

Son 6 yıl içinde çok sayıda hizmeti Niğde'ye getirdklerini belirten Başkan Akdoğan, kentte güzel şeyler odluğunu ve hızlı bir gelişme yaşandığını söyledi ve çok önemli projelere imza attıklarını belirtti.

Niğde Belediyesi olarak eğitimden sağlığa, sosyal ve kültürel faaliyetlerden sportif faaliyetlere, gençlerden yaşlılara tüm hizmet ve projelere devam edildiğini ve sadece standart beleciyecilik hizmetlerinin aksine sosyal belediyecilik anlayışı ile çalıştıklarını vurgulayan Başkan Akdoğan, hizmet etmeye devam edeceklerini de vurguladı.