Konut Haberleri
09 Ağu 2017 13:37 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 05:21

Bumerang Kartal kârınızı katlamaya geliyor!

Kentsel dönüşüm ile birlikte günden güne değer kazanan Anadolu yakasında Özkartallar A.Ş. tarafından hayata geçirilen Bumerang Kartal, İstanbullulara yeni bir yaşam alanı sunmaya hazırlanıyor. Projede ofis ve konut alanlarının metrekare fiyatı 6 bin TL ile 12 bin 500 TL arasında değişiyor.

Bumerang Kartal kârınızı katlamaya geliyor!
Anadolu yakasının gözde ilçesi Kartal'da Türk hamamından tenis kortuna, saunadan, fitness center'a kadar birçok özelliğe sahip Bumerang Kartal Projesi size lüks bir yaşam vaadederken kârınızın da aynı hızla size dönmesini sağlıyor. Aralık 2019'da tamamlanması öngörülen projede ofis ve konut alanlarının metrekare fiyatı 6 bin lira ile 12 bin 500 lira arasında değişiyor.

METROYA 1 DAKİKA

Özkartallar A.Ş. tarafından hayata geçirilen Bumerang Kartal, E-5 üzerinde, Kartal Anadolu Adliyesinin tam karşısında konumlanıyor ve Kartal Adliye metro durağına 1 dakika yürüme mesafesinde yer alıyor. Bumerang Kartal, 40 katlı olup, 9 bin 650  metrekare arsa üzerinde konumlandırılmış 60 bin metrekarelik kapalı inşaat alanına sahip 190 adet bağımsız bölüm ve 14 adet mağazadan oluşuyor. 6. katından itibaren Anadolu Yakası’nın cıvıl cıvıl adalar manzarasına hakim ofis ve  daireler 64 m2’den 374m2’ye kadar büyüyebiliyor.



Proje, Seyir Terası, Cafeler, Toplantı Salonları, Yüzme Havuzları, Tenis Kortu, Fitness Center, Sauna, Buhar Odası-Masaj  Odası, Türk Hamamı, Loby ve Danışma, Çamaşırhane, Mescitler, Yönetim Odaları, Sığınak, Açık ve Kapalı Otopark,  profesyonel yönetim ile birlikte ofis ve konut anlayışında bir yaşam alanı da sunuyor.

6 BİN LİRADAN BAŞLIYOR

İstanbul’da yatırım yapmanın en avantajlı seçeneklerinden biri olan ve bitiş tarihi Aralık 2019 olarak belirlenen Bumerang Kartal Projesi’nde ofis ve konut alanlarının metrekare fiyatı 6 bin TL ile 12 bin 500 TL arasında değişiyor.

En son teknoloji ve akıllı bina sistemiyle donatılan projede ofis katları; mutfak ve ıslak zeminler tamamlanmış, zeminler ve tavanlar yapılmış, daire içi alanlarının bölümleri ise müşteri tercihine bırakılarak Shell & Core halinde iç dekorasyona hazır biçimde; konutlar ise anahtar  teslim olarak hazırlanıyor.