Konut Haberleri
13 Eyl 2014 16:24 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 01:49

Bulvar İstanbul'dan kampanya sürprizi

Bulvar İstanbul satış ofisinde 13-14 Eylül tarihlerinde gerçekleştirilecek etkinliklerde; çocukları, anne ve babaları renkli aktiviteler, oyunlar, yarışmalar ve daha birçok sürpriz bekliyor.

Bulvar İstanbul'dan kampanya sürprizi
Bulvar İstanbul satış ofisinde 13-14 Eylül tarihlerinde gerçekleşecek etkinliklerde Bulvar İstanbul’un daireleri hakkında bilgi alarak bu iki güne özel 2+1’lerde 10 bin TL indirim kampanyasından da yararlanabilecek.

Bulvar İstanbul, festival tadında geçecek yaza veda etkinliği kapsamında sadece bu iki güne özel, ev sahibi olmak isteyenlere geçerli olacak 2+1 dairelerde 10 bin TL indirim fırsatı da sunuyor. Branch ve barbecue, animatör etkinlikleri, yetişkinler ve çocuklar için şişme oyuncak oyunları, top havuzları, kukla tiyatrosu, renk analizi, trio müzik dinletisi, dart turnuvası gibi birçok etkinlikle misafirler, İstanbul Başakşehir bölgesinin lüks ve konforu bir arada sunan projesi Bulvar İstanbul’da eğlence ve keyif dolu bir hafta sonu geçirecek.

2 etap şeklinde meydana gelen projede 1555 daire yer alıyor. 2+1'den 5+1 'e kadar daire çeşitlerinin olduğu proje kapsamında göletler, özel peyzaj çalışmalarıyla dinlenme alanları, spor sinema ve sosyal tesisler bulunuyor. Bulvar İstanbul lokasyon olarak da İstanbul Başakşehir bölgesinin en merkezi noktasında hayata geçiriliyor.