Konut Haberleri
22 Ara 2020 16:00 Son Güncelleme: 22 Ara 2020 22:12

Bülent Ersoy Bodrum'da neden bir değil iki villa satın aldı?

Bülent Ersoy 40 milyon liraya Bodrum'da iki villa satın aldı. Geçtiğimiz haftalarda ünlü sanatçının satın aldığı villalarla ilgili haberler medyaya yansıdı. Müziğin divası neden bir değil iki villa satın aldığını açıkladı...

Bülent Ersoy Bodrum'da neden bir değil iki villa satın aldı?

Pandeminin etkisiyle imkanı olanlar soluğu sahil kasabalarında bahçeli evlerde, villalarda alıyor. Bülent Ersoy da ünlülerin akın ettiği Bodrum'da geçtiğimiz haftalarda ikiz villa satın almıştı. 

Ajda Pekkan ve Ebru Gündeş'in de evinin olduğu ünlülerin sitesinden Bülent Ersoy'un 40 milyon liraya iki lüks villa satın aldığı magazin medyasında yazılmıştı. Bodrum'dan ikiz villa alan Bülent Ersoy, her iki villanın eşya ve aksesuarları için 700 bin TL’lik bütçe ayırdı.

Bülent Ersoy'un, Bodrum'da yaşama kararı aldığı belirtilirken, ikiz villaların inşaat işlerinin tamamlandığı dekorasyonun ardından süratla taşınacağı belirtiliyor.  

İKİZ VİLLANIN SIRRI NE?

Ersoy, Bodrum'dan aldığı 40 milyon TL'lik ikiz villasının inşaat işlerini tamamladı. Sıra geldi dekorasyona. Ersoy her iki villanın eşya ve aksesuarları için 700 bin TL'lik bütçe ayırmış. Bu arada villalardan bir tanesi sadece misafirler için. Diva “Kendim için ne düşündüysem konuklarım için de aynısını yaptırıyorum. Bana gelen yaşadı” diyor.

Ersoy, evin tüm işleri biter bitmez soluğu Bodrum'da alacak.

ETİKETLER
#Bülent Ersoy