Konut Haberleri
23 Kas 2015 09:58 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 03:49

Bu yoldan gidenler dikkat! E-5 Şirinevler girişi trafğe kapatıldı

Bahçelievler-Şirinevler Minibüs Terminali ve Zeminaltı Otopark Projesi sebebiyle E-5 Şirinevler girişi trafiğe kapatıldı

Bu yoldan gidenler dikkat! E-5 Şirinevler girişi trafğe kapatıldı
İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin (İBB) "Bahçelievler - Şirinevler Minibüs Terminali ve Zeminaltı Otopark Projesi" kapsamında, E-5 Şirinevler girişi 1 yıl süreyle trafiğe kapatıldı. Bu kapsamda Bahçelievler-Atatürk Havalimanı istikameti Şirinevler girişi, İBB ekipleri tarafından saat 23.00 itibarıyla çalışma başlatılarak kapatıldı.

İBB ekipleri,  iş makineleriyle taşınan beton blokları caddenin girişine yerleştirerek barikat oluştururken söz konusu güzergahı kullanan araçlar D100 karayolu - Bahçelievler yan yol girişlere yönlendirildi.

Çalışmalara yönelik açıklamada bulunan İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), Bahçelievler/Şirinevler Minibüs Terminali'nin bulunduğu alanda hayata geçirilecek olan projenin O-1 karayolundaki Ataköy kavşağının başlangıcında konumlandırıldığı ve proje sayesinde Bahçelievler/Şirinevler Minibüs Terminali'nin hem araç hem de yaya dolaşımı açısından büyük bir rahatlama sağlayacağı belirtildi.

Açıklamada, proje kapsamında, Mehmet Akif Ersoy Caddesi'ne yan yoldan gelen Bağlantı yolunun kavşağa dönüştürüleceği ve proje alanında zeminaltı otopark ile minibüs terminali yapılıp proje alanı dışında da pasif yeşil alan olarak düzenleme yapılacağı bildirildi.