Gündem
02 Mayıs 2014 13:50 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 00:59

Bu lansman bitmez! Resim İstanbul lansman kampanyasını uzattıkça uzattı!

Ortadoğu Grup'un Sancaktepe'de inşa ettiği Resim İstanbul projesinde önce, fazla talepten dolayı ön talep süreci uzatıldı. Satışta da çok yoğun günler yaşadığını iddia eden şirket, lansman kampanyasını da uzattıkça uzattı, yine fiyat artışına gitmedi.

Bu lansman bitmez! Resim İstanbul lansman kampanyasını uzattıkça uzattı!
Daha önce gündeme getirdiğimiz 'Resim İstanbul'da bitmeyen lansman kampanyası' uzatıldı. Çok satıyoruz, çok talep görüyoruz şeklinde lanse edilen projede nedense yine fiyat artışına gidilmedi ve lansman süreci 31 Mayıs'a kadar uzatıldı.Projede sürecin bu şekilde ilerlemesi ve dairelerin aynı fiyatta sabit kalması akıllara işlerin olumlu yönde gitmediğini getirdi.

Proje tarafından servis edilen basın bülteninde ilk ve son kez uzatıldığı söylenen lansman kampanyası 10 Şubat'ta başlamıştı ve en son Nisan ayında son 19 gün denmişti. Çok satış yapan ve talep gören şirketlerde en fazla 1-2 ay kadar süren lansmana özel fiyatların sunulduğu lansman kampanyası süreci, Resim İstanbul'da bitmek bilmedi. Ortadoğu Grup, son uzattığı tarihle birlikte neredeyse 4 ay boyunca hiç zam yapmadan özel fiyatlarla satış yapmaya çalışmış olacak. Ayrıca ön talep sürecinde de 546 daire için 2 bin 250 adet ön talep aldığını iddia eden şirkette 546 daire sata sata bitirilemedi.

Daha önce ne yazmıştık? 

Resim İstanbul projesinde bitmeyen lansman!



Emlakeki.com/Özel