Konut Haberleri
30 Tem 2015 12:34 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 03:01

Bu evde her filmden bir parça var!

Film setlerinde çalışan bir çift evsiz kalınca film setlerinden topladıkları eşyalarla ve 10 bin dolar masrafla karavan tarzında yeni bir ev yaptılar

Bu evde her filmden bir parça var!
Hollywood ve benzeri film setlerinde çalışan çift iflas edip evsiz kalınca film setlerinden topladıkları parçaları kullanarak kendilerine taşınabilir bir ev yaptılar. Karavan tarzında olan bu ilginç ev için 10 bin dolar harcadığını belrten çift, evlerini çalıştıkları her yere götürüyor.

İnsanların özel olarak tasarlanan evlerde çok daha utlu olabileceklerini belirten çift sınırlarının ise hayal güçleri olduğunu belirtiyor. Çiftin tasarladığı ilginç evin kapısında bir dümeni bulunuyor ve kapı dışarı dorğu da açılabiliyor.

Öte yandan son zamanlarda taşınabilir ev, yürüyen ev, karavan, prefabrik ev ve portatif ev gibi sabit olmayan küçük evlere olan ilgi artıyor. Şehrin stresinden ve standart yaşam tarzından sıkılan insanlar ile amacı ucuza dünyayı gezmek olan maceracıların yoğunlukla tercih ettiği taşınabilir küçük evler az maliyetli oluşu, bir yere sabit olmayışı ve fonksiyonel tasarımları ile dikkat çekiyor.