Konut Haberleri
03 Eyl 2014 15:51 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 01:47

Botanica İstanbul’da ön talepler toplanıyor

İstanbul Esenyurt’ta hayata geçirilen Botanica İstanbul’da ön talepler toplanıyor. 1+1’den 4+1’e kadar farklı daire seçeneklerinin yer aldığı proje, 7 blokta 10 kat olarak inşa ediliyor.

Botanica İstanbul’da ön talepler toplanıyor
Mutlu İnşaat ve Ak Proje ortak girişimi tarafından, İstanbul Esenyurt'ta hayata geçirilen Botanica İstanbul'da ön talepler toplanıyor. Metrobüse ve alışveriş merkezlerine çok yakın bir konumda, yemyeşil bir bahçe içerisinde yükselen proje, Marmara Park Alışveriş Merkezi'nin yanı başında inşa ediliyor. Botanica İstanbul’un lansmanı Eylül’de yapılacak.

500 konutun yanı sıra 58 adet dükkanın yer aldığı Botanica İstanbul'un lansmanı Eylül ayının sonunda yapılacak. 28 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa edilen proje, 10 katlı 7 blok halinde yükseliyor. Projede 1+1'den 4+1'e kadar farklı daire seçenekleri sunuluyor.Projede teslimler 24 ay sonra yapılacak.

Projedeki 1+1 dairelerin tamamının tek bir blokta toplanacağı projenin yüzde 80'inin yeşil alana ayrıldığı ifade ediliyor. Teslimlerin 24 ay sonra yapılacağı belirtilen Botanica İstanbul'da açık ve kapalı yüzme havuzu, Türk hamamı, sauna, fitness center, botanik bahçe gibi sosyal donatılarla otopark yer alıyor.