Politika
19 Eki 2020 11:25 Son Güncelleme: 19 Eki 2020 11:27

Boris Johnson hakkında 'özel ilişki' iddiası!

İngiltere Başbakanı Boris Johnsan ile ilgili ABD'li bir kadının 'özel ilişki' iddiası gündemde... Jennifer Arcuri adlı kadın Johnson ile belediye başkanlığı döneminde birlikte olduklarını açıkladı.

Boris Johnson hakkında 'özel ilişki' iddiası!

ABD'li iş kadını Jennifer Arcurici, İngiltere Başbakanı Boris Johnson ile gizli aşk yaşadıklarını iddia etti. Arcurici, 'özel ilişki' olarak tanımladığı bu birlikteliğin Johnson'ın Londra Belediye Başkanlığı döneminde gerçekleştiğini söyledi. 

ABD’li teknoloji girişimcisi bir iş kadını, Londra Belediye Başkanı olduğu sırada İngiltere Başbakanı Boris Johnson ile ilişkisi olduğunu açıkladı. 

İngiltere Başbakanı Johnson'ın canını sıkacak olan haber Daily Mail gazetesinde yer aldı. Jennifer Arcuri, Johnson ile ilişkisi olup olmadığı hakkındaki bir soruya, “Bunun olduğunu düşünüyorum… Çok açık” cümleleriyle yanıt verdi. 

Arcuri, röportajda başka detaylara da girerek o dönem Marina Wheeler ile ilişkisi olan Johnson'ın aşırı tutkulu olduğunu söyledi. 

Arcuri, iddiaların ortaya çıkmasının ardından bir dizi televizyon röportajı verdi ve Johnson ile "çok özel bir ilişkisi" olduğunu söyledi.

Johnson, 2008-2016 yılları arasında Londra Belediye başkanı olarak görev yaptı ve geçtiğimiz yıl Başbakan oldu.

ETİKETLER
#Boris Johnson