Konut Haberleri
30 Nis 2015 01:10 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 02:37

Bol tasarruflu OryaPark’ta konfor ve huzur bir arada

İstanbul Ümraniye'de hayata geçirilen OryaPark İstanbul'dan ev sahibi olanlar, düşük enerji bedeli ödüyor. Çünkü proje enerji tasarrufu sağlayan ürünlerle tasarlanıyor

Bol tasarruflu OryaPark’ta konfor ve huzur bir arada
Mutlu, huzurlu ve keyifli yaşam  vizyonuyla yola çıkan OryaPark İstanbul, sunduğu konfor ve hizmet farkı ile dikkat çekiyor. OryaPark İstanbul Satış ve Pazarlama Müdürü Mevsim Erdemir, projelerini emlakeki.com’a anlattı…

- Oryapark  nasıl doğdu?

Oryapark, 36 dönümlük bir arazi üzerine kuruldu. İlk etapta Crown Plaza ofis bloğunu yaptık. Otel işliyor zaten. Ofis bloğumuzda ise kiralamalar devam ediyor. Oryapark’ın konut bloğunda ise 25 dönüm üzerine 36 katlı 2 residence bloğu geliştirdik. Bir alışveriş caddesi geliştirdik. Bir çok ünlü ve kaliteli marka yer alacak  ayrıca ana yola çıkışın da bulunduğu bir cadde olacak.

-Metrekare fiyatlarınız nedir?

Metrekare fiyatımız 5 bin 200 ile 6 bin 800 TL bazına kadar çıkıyor.

- Projenizin prim artısı nedir ?

Şu ana kadar yüzde 12 primlendi. Tamamlandığı zaman da  yüzde 35’i de aşar kanaatimce.

- Oryapark’ın yatırım tutarı nedir?

Oryapark, Crown Plaza toplam maliyeti yaklaşık 9 milyon TL… 

Kendi enerjisini üreten asansör 

ERDEMİR projelerinin ayrıcalıklarını şu ifadelerle aktardı: “Ayrıca dış cephede, ses ve ısı izolasyonu  yaptık. Bizim projemizde huzur ön planda. Taze hava girişi için her odada mutlaka bir pencere açılabiliyor. Balkonlu daireler yarattık. Aynı zamanda  kat bahçelerimiz de var. Asansörlerimiz enerji verimliliği ile oluşan hızlı ivmeleriyle kat kulanımında yüzde 30’un üzerinde enerji verimliliği sağlıyor. Kendi enerjisini üretiyor.”

Riva’ya Oryataş imzası geliyor

RESİDANS hizmetlerini iki türlü düşündüklerini belirten Erdemir şunları kaydetti: “Bir tanesi konfor, bir diğeri ise hizmetler. Residans, içine girdiğiniz andan itibaren beklentilerinizi karşılayacak şekilde olmalıdır. Bu yüzden de bir takım hizmetleri Crown Plaza Otel’le entegre ederek sağladık. Şirket olarak önceliğimiz ilk etabımızı ve devamı olan 25 bin metrekarelik bölümü tamamlamak. Ondan sonraki süreçte de Riva’da yaklaşık 750 dönümlük bir arazimiz var. orada bir proje geliştirmeyi planlıyoruz.”

Kanayan yara residans aidatı biz de yok

AİDATLARLA ilgili olarak danışmanla çalıştıklarını vurgulayan Erdemir, “Aidatlar ve residans dediğinizde herkesin kanayan yarasıdır” dedi ve ekledi: “Bir kira rakamı kadar aidat bedelleri dönüyor. Su tasarrufu yapacak bataryalar seçildi, klimalarda enerji verimliliği sağlayacak sistemler seçildi. bunların hepsi bana sorarsanız aidatları etkileyecek faktörler. Mümkün mertebe tüketicinin lehine kullanacak şekilde kurgulamaya gayret ediyoruz.”