Konut Haberleri
20 Haz 2017 14:37 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 05:14

Bodrum’un en pahalısı, ünlülerin gözdesi!

İş dünyası ve ünlülerin gözde mekanı Mandarin Orientral yüksek fiyatlarıyla dikkat çekiyor. Bodrum’un lüks denilince akla gelen projesinde ev fiyatları 5 milyon, kiralar ise 30 bin euroyu buluyor.

Bodrum’un en pahalısı, ünlülerin gözdesi!
BODRUM Göltürkbükü Cennet Koyu'nda 600 dönüm arazi üzerinde kurulan Mandarin Orientral, 2014 yılında kapılarını açtı. Bodrum’un eşsiz güzelliklerle dolu koyundaki bu otel açılmasının hemen ardından fiyatlarıyla gündeme geldi. Çünkü satılık villa fiyatlarının 5 milyon euro'ya kadar çıktığı Mandarin Oriental'de aylık kira fiyatları da dudak uçuklatacak cinsten.

ÜNLÜLERİN TERCİHİ OLDU

Astronomik fiyatlara rağmen magazin, sosyete ve iş dünyası projeye yoğun ilgi gösterdi. Mustafa Koç, Suzan Sabancı, Ethem Sancak, Yıldırım Demirören, Murat Dedeman, Yalçın Ayaydın, Turgut Toplusoy’un yanı sıra Acun Ilıcalı, Ünal Aysal ve Cem Yılmaz da ‘cennet’ten ev aldı.

AYLIK KİRASI 35 BİN EURO

220 metrekarelik 3 oda ve 1 salon dairenin Haziran ayı kirası 30 bin euro, Temmuz ve Ağustos'taki aylık kirası ise 35 bin euro. Yani sadece Mandarin Oriental'de sadece 1 aylığına daire kiralamak için 140 bin TL’yi gözden çıkarmak gerekiyor. Metrekareleri ise bahçe dahil bin 500 üç bin arasında.

Seçil SELEN/ Emlakeki.com