Konut Haberleri
31 Tem 2017 09:07 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 05:19

Bodrum'da yatırımlar tam gaz devam ediyor!

Bodrum'da yürekleri ağza getiren 6.6 büyüklüğündeki depremin ardından hayat normal seyrine döndü. Proje geliştiricileri, yatırımcıların Bodrum'dan vazgeçmediğini dile getirdi. Belediye Başkanı ise Bodrum'un Türkiye'nin en güvenli yeri olduğunu belirtti.

Bodrum'da yatırımlar tam gaz devam ediyor!
Bodrum'da yaşanan 6,6 büyüklüğündeki sarsıntı sonrası bölgede hayat normale döndü. Bu afetin ardından gayrimenkul temsilcileri, yatırımcıların Bodrum'dan vazgeçmediğini dile getirdi. 

Bodrum'da büyük  hasar yok

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da yaşanan felaketin ardından bölgede çok büyük bir hasar olmadığına dikkat çekti. 

Bölgedeki yapılar yatay mimari

Bodrum’da uzun yıllardır proje geliştiren Emrağ İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı H. Kadri Amrağ, ''
Burada yüksek katlı binalar yok" dedi. 160 milyon euroluk yatırımla Rebis Bodrum projesini devreye aldıklarını hatırlatan Amrağ, “Bu projeyle Bodrum’a bir otel kazandırmış olacağız, yatırımcılar Bodrum'dan vazgeçmedi” diye konuştu.

Türkiye'nin en güvenli yeri

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon ise hayatın normal seyrinde tatiline, eğlenmeye devam ettiğini belirtti ve ekledi: “Bodrum tarihinin en büyük depremlerinden birini yaşadı. Vatandaşları etkileyen olumsuz hiçbir şey yok. Böyle bir depremde kendini bu kadar hızlı yenileyen şehir yok. Bu durum Bodrum'un Türkiye’nin en güvenli yeri olduğunu gösterdi.''