Sektörel
25 Tem 2013 10:24 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 00:31

Bodrum Palmarina bu sezonda 3 bin tekneye hizmet verecek!

300 bin m2 alan üzerine kurulu, Türkiye'nin en büyük marinalanndan Palmarina Bodrum'un Genel Direktörü Levent Baktır, "Kapasite artışı ile bu yıl sezonda yaklaşık 3 bin tekneye hizmet vereceğiz. Geçen sene bu rakam bin 600 tekne civarındaydı&quo

Bodrum Palmarina bu sezonda 3 bin tekneye hizmet verecek!
Palmarina Bodrum, denizde yaklaşık 200 bin m2, karada ise 100 bin m2"lik alanda kurulu. Palmarina Bodrum'un son derece donanımlı bir marina olduğunu vurgulayan Baktır, "Marinamızda pek çok restoran, iki tane de otelimiz var. Palmarina Boutique Hotel ve villa tarzındaki 15 süit odası ile Palmalife Marina Hotel, marina dahilinde hizmet verdiğimiz otellerimiz. 
 
Toplamda 57 mağazalık bir alışveriş merkezi alanımız var. Bu alanda DReam Grubu'ndan Demsa Grup ve Vakko'ya kadar Türkiye'nin ve dünyanın tanınmış en iyi markaları Palmarina Bodrum içerisinde yer alıyor. Bahsettiğim AVM alanında ise toplamda 11 restoran, kafe ve gece kulübü bulunuyor açıklamasında bulundu. 
 
Marinada, kapasite artışı ile orantılı olarak ciddi oranda bir istihdam sağladıklarını kaydeden Baktır, direkt ve dolaylı olarak bin kişiye iş imkanı sunuyor. Yapılan yatırımlarla Palmarina Bodrum'un şu anda Türkiye'nin en yüksek kapasiteli marinalarından biri olduğuna vurgu yapan Baktır, şöyle konuştu: "Özellikle mega/giga yat kapasitesi ile Türkiye'de ilk ve tek olduğumuzu söyleyebilirim. 43 adet 40 m üzeri mega yat, 26 adet 75-100 m arası giga yat kapasitesi üe toplamda 710 tekne deniz bağlama kapasitesine sahip. Tam donanımlı kara çekek sahasında ise maksimum 45 m boya kadar 150 tekneye teknik servis hizmeti verebiliyor." 
 
Dünya