Konut Haberleri
12 Tem 2014 13:57 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 01:30

Bodrum My Blue Residence'ta fiyatlar 314 bin liradan başlıyor

İnşaatı 4 yıl önce tamamlanan Bodrum My Blue Residence'ta daire satışları sürüyor. Yaz kış oturulan projede fiyatlar 314 bin liradan başlıyor.

Bodrum My Blue Residence'ta fiyatlar 314 bin liradan başlıyor
Bodrum Gündoğan beldesinde inşa edilen My Blue Residence, 38 blokta, 84 birimden meydana geliyor. Projede, deniz manzaralı, geniş balkonlu ve teraslı daireler yer alıyor.

My Blue Residence 4 yıl Önce Tamamlandı

İnşaat çalışmaları 4 yıl önce tamamlanan My Blue Residence'ta hayat yılın her mevsiminde sürüyor. 77 m2 genişliğindeki dairelerin 314 bin liradan başladığı projede en yüksek fiyat 484 bin 500 liralık dubleks dairelere ödeniyor.

Deniz, Şehir ve Doğa Manzaralı Daireler

Deniz, şehir ve doğa manzarası ilme öne çıkan proje, Yalıkavak Kızılburun'a yakın bir lokasyonda hayatta geçiriliyor. Projede lüks olarak tasarlanmış yüzme havuzu, çocuk havuzu, güneşlenme terası, havuz bar, fitness salonu, sauna, çocuk kulübü, mini golf, masa tenisi, masa futbolu, dart, video oyunları, petanque sahası, çocuk parkı, yürüyüş parkuru gibi sosyal donatılar yer alıyor. İlk yardım kabini ve çamaşırhanenin de yer aldığı My Blue Residence'tan Gündoğan şehir merkezine servis bulunuyor.