Güncel
22 Tem 2020 10:36 Son Güncelleme: 22 Tem 2020 10:59

Bizim Mahalle'nin ikinci etabı satışa çıktı

Emlak Konut GYO tarafından Halkalı Millet Bahçesi’ne komşu konumda inşa edilen, Küçükçekmece Gölü ve Marmaray istasyonunun yanı başında hayata geçirilen Emlak Konut Bizim Mahalle 2. Etap satışa çıktı.

Bizim Mahalle'nin ikinci etabı satışa çıktı

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) güvencesiyle hayata geçirilen Bizim Mahalle projesinde 2. Etap satışları başladı. 

Konut ve ticari proje şekilde tasarlanan Bizim Mahalle projesinde 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 konut tipleri yer alıyor. Yatay mimarisiyle ön plana çıkan projede, kütüphane, cami, müze, çay bahçeleri, aşevi, kafe-restoran, çocuk oyun alanı, okçuluk, cirit, güreş sahaları gibi birçok sosyal alan bulunuyor. 

2 Haziran'da “Hayallerini Erteleme Türkiye” sloganıyla yeni bir kampanyaya başlayan Emlak Konut GYO'nun projelerine yoğun ilgi gösterildi. 

 Küçükçekmece Halkalı’da 1 milyon metrekarelik bir alanda inşa edilecek olan Emlak Konut GYO Bizim Mahalle projesi yatay mimarisi ve örnek şehircilik anlayışı ile dikkat çekiyor. 

Yüzde 5 peşinatla taksit ödemelerinin 3. yılda başladığı Bizim Mahalle projesinde yüzde 10 indirim fırsatı da sunuluyor. 

11 Haziran'da satışa sunulan Emlak Konut GYO Bizim Mahalle projesinin 1. Etap'ın yoğun ilgi görmesi sonucu, diğer etaplar için de çalışmalar hızlandırıldı. Bizim Mahalle 2. Etap'ta da yoğun talep üzerine satışlar başladı. 

Özlenen mahalle kültürünü, komşuluk ilişkilerini, yardımlaşma ve paylaşma duygusunu yoğun şekilde yaşatmayı amaçlayan proje, E-5'e 7, TEM'e 8, Halkalı Gezbe Tren Hattı'na ise 2 kilometre uzaklıkta konumlanıyor.