Güncel
07 Şub 2021 13:51 Son Güncelleme: 07 Şub 2021 14:11

Bir ünlü daha kapağı Bodrum'a attı! Üstelik evi yarı fiyatına aldı

Covid-19 pandemisiyle birlikte büyük şehirlerden kaçanların sığındığı ilk yerleşim yerlerinden olan Bodrum'a ünlülerin kaçışı da yoğunlaştı. Hemen her hafta bir ünlünün Bodrum'da ev aldığına dair haberler medyaya yansıyor. Bir ünlü daha Bodrum'a kapağı attı. O ünlü üstelik evini yarı fiyatına satın aldı.

Bir ünlü daha kapağı Bodrum'a attı! Üstelik evi yarı fiyatına aldı

Emlak fiyatları 2020 yılında en çok artan beldelerden olan Bodrum'a ünlülerin kaçışı sürüyor. Pandemi nedeniyle satılık konut fiyatlarının zirve noktasına çıktığı Bodrum'da bir ünlü daha ev sahibi oldu. Üstelik yarı fiyatına... 4 milyonluk evi 2 milyon TL'ye satın alan ünlü Burcu Esmersoy...

Sunucu Burcu Esmersoy, ünlü olmanın avantajını kullanarak Bodrum'daki 4 milyon TL'lik daireyi 2 milyon TL'ye aldı. 

Ünlü sunucu Burcu Esmersoy, kazandığı parayı gayrimenkul alarak değerlendiriyor. Milliyet'te yer alan habere göre;  gayrimenkul yatırımını seven Esmersoy, son olarak Bodrum Bitez'den ev satın aldı. Sosyal medya hesabından markalarla iş birliği yaparak önemli gelir elde eden 43 yaşındaki sunucu, ünlü olmasının avantajını kullanarak Bodrum'dan indirimli fiyatla ev aldı. Esmersoy'un tercihi, Bodrum ve Bitez Koyu arasında bulunan Asarlık Mevkii oldu.

Asarlık'ta 1+1 dairelerden satın alan Burcu Esmersoy'a yapılan indirim dudak uçuklattı. Ünlü sunucunun, 4 milyon TL'lik daireye 2 milyon TL ödediği öne iddia edildi. 

Esmersoy ayrıca kendisi hakkında çıkan emlak zengini haberlerini de doğruladı. Güzel sunucu,  “Birkaç sene önce emlak zengini haberlerine konu olmuştum. Fena sayılmam. Sırtımız yere gelmez” dedi. Esmersoy, pandemi döneminde seyahat etmeyi özlediğini de belirtti.

ETİKETLER
#Burcu Esmersoy