Konut Haberleri
14 Mayıs 2013 18:25 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 00:25

Bio İstanbul'un satışları başladı! Metrekaresi 4 bin 100 liradan!

Bio İstanbul 2 milyar dolar yatırım bedeliyle Başakşehir'de yükseliyor.

Bio İstanbul'un satışları başladı! Metrekaresi 4 bin 100 liradan!

 

İstanbul Başakşehir Resneli Çiftliği'nde kurulacak olan Bio İstanbul projesi satışlarına başladı. Proje Bio City Development Company (BCDco) şirketinin vizyonu, TOKİ iştiraki olan Emlak Planlama Proje Yönetimi EPP ortaklığı ve T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ve TOKİ desteği ile hayata geçecek.
 
 
İlk etapta 600 adet konutun 80 adetini satışa sunan Bio İstanbul projesinde metrekare birim fiyatı olarak 4 bin 100 lira belirlendi.2 milyar dolar yatırım bedeliyle inşa edilecek Bio İstanbul'da teslimler yaklaşık 3 yıl sonra başlayacak.
 
 
Bio İstanbul projesinde Türkiye'nin ilk Biomedikal Bilim Parkı yer alacak. Ayrıca proje kapsamında Çocuk Hastanesi, Ar-Ge birimleri, konut alanları, ofis alanları, ticari alanlar, sinema salonları, alışveriş alanları, restoranlar, kafeler, bankamatikler, eczane, kuaför, çocuk havuzları, futbol sahaları, basketbol sahaları, tenis kortları, fitness merkezi, çocuk oyun alanları, rekreasyon merkezi, araştırma kütüphanesi, güneşlenme ve dinlenme alanları, sanat merkezi yer alacak.
 
http://bioistanbul.com.tr/
 
Yasegül Özdemir / Emlakeki.com