Konut Haberleri
27 Şub 2016 14:14 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 04:06

Bingöl'e 83 milyonluk yatırım!

Bingöl'e 83 milyon liralık yatırım yapılarak inşa edilen yeni kapalı spor salonu, Başbakan Ahmet Davutoğlu tarafından açıldı. Davutoğlu, Bingöl'ün daha ferah bir hale geldiğini ifade etti.

Bingöl'e 83 milyonluk yatırım!
Bingöl'e 83 milyon liralık yatırımla açılan yeni kapalı spor salonunda toplu açılış töreninde Başbakan Ahmet Davutoğlu, Bingöllüleri Zazaca ve Kürtçe selamlayarak konuşmasına başladı. Davutoğlu burada yaptığı konuşmada, eski parayla 83 trilyonluk yatırımın bugün hizmete girdiğini ifade ederek Bingöl'ün daha ferah hale geldiğini ifade etti.

Yatırım değeri 83 milyon

"Bugün açılışını yapacağımız hizmetler arasında kayak tesisleri, otogar, göletler var. Eski parayla 83 trilyonluk yatırım bugün hizmete giriyor. Bingöl biraz daha müreffih hale geliyor. Birileri yıkmak için yola çıkar biz yapmak için yola çıkarız. Bizim meselemiz bu, bizim gündemimiz bu."

Buraya ziyaretimin 3 sebebi var

"Başbakan olarak bir yılda iki kez geliyorum Bingöl'e. Her bir Bingöllü bizim yüreğimizin parçasıdır. Buraya ziyaretimin üç sebebi var. Birincisi teşekkür etmek. Bingöl her zaman yanımızda oldu. 1 Kasımda yüzde 66 oyla yanınızdayız diye haykırdı. Binlerce teşekkür ediyoruz. İkinci sebebi yine teşekkür için. Bu hain alçaklar, ülkemizi terörle tehditlerine karşı dimdik duran ilimiz oldu. Özellikle Bingöllü kardeşlerim "bu vatan bölünmez" diye haykırdı, hepinize teşekkür ediyorum. Üçüncü sebebi ise Bingöl'e kazandırdığımız bazı eserlerin açılışını yapmak.