Dekorasyon
27 Oca 2014 16:59 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 00:50

Biçer Exclusıve Mobilya, alanında fark yaratıyor!

Exclusive Mobilya benzersiz tasarımları, hijyenik ve insan sağlığını ön plana alan üretim materyalleriyle mobilyada fark yaratıyor.

Biçer Exclusıve Mobilya, alanında fark yaratıyor!
1976’dan bu yana ürettiği mobilyalarla evinize samimiyet katan Biçer Exclusive Mobilya benzersiz tasarımları, hijyenik ve insan sağlığını ön plana alan üretim materyalleri ve ekonomik seçenekleriyle mobilyada fark yaratıyor. Yeni yıl koleksiyonu, klasik ve avangart mobilya tarzını kapsıyor.

Biçer Exclusive Mobilya, koltuk ve aksesuar üretiminde uzun yıllara dayanan deneyimini günümüz modasının son trendleriyle harmanlarken; 2014 yılının ilk aylarında evlerini yenilemek isteyenlere özel model ve alternatifler sunuyor. Tamamı kendi üretimi olan mobilyalarla, koltuk ve aksesuar dekorasyonu ile müşterilerine tasarımdan uygulamaya kadar geniş bir yelpaze ile hizmet sunan Biçer Exclusive’in yeni yıl koleksiyonu, klasik ve avangart mobilya tarzını kapsıyor. Biçer Exclusive renk, cila, desen ve doğal malzeme zenginliğiyle müşterilerinin hayallerindeki iç mekânı oluşturmaları için farklı seçenekler sunuyor. Biçer Exclusive Mobilya şu an kendi sektöründe en iyiler arasında yer alıyor. Bunun en önemli nedeni ise kendisini dolayısıyla da ürünlerini sürekli yenileme mantığı… Her yıl olduğu gibi bu yıl da Biçer Exclusive 2014 koleksiyonlarını ilk kez İSMOB’da lanse edecek. Bu yıl da fuara tamamen yeni ürünlerle katılacak olan firma, yeni tasarımları ve yeni bakış açısıyla fuarın en gözde firmalarından biri olacak gibi görünüyor. Firma standında yatak odası, yemek odası ve koltuk takımları ile tam bir konsept sunum yaparak iddialı bir ürün portföyü sunacak…