Kent Haberleri
20 Kas 2013 14:54 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 00:40

Beylikdüzü'nün o hayali gerçekleşiyor

TOKİ tarafından Beykent Mevkii'nde inşaatına başlanılan Beylikdüzü Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin 2015 yılı ortalarında tamamlanması öngörülüyor.

Beylikdüzü'nün o hayali gerçekleşiyor
39 bin 370 m2 alan üzerine 7 katlı şekilde inşa edilecek olan eğitim ve araştırma hastanesi, 300 yatak kapasitesi ile Beylikdüzü ve çevre ilçelere son teknolojili donanımı ile hizmet verecek. Hastane alanı içerisinde 101'i kapalı, 350 açık olmak üzere toplam 451 araçlık otopark yer alacak.

"Boynumuzun Borcuydu"

Hastanenin yapımı için büyük gayret sarf eden Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, "Vatandaşımıza hastaneyi yaptırmak boynumuzun borcudur demiştik. Hafriyat çalışmaları başlamış bulunuyor. Sözümüzü yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz" dedi. Başkan Uzun, hastanenin öngörülen tarihte bitirilmesi için de çalışmaların hızla süreceğini dile getirdi.
Beylikdüzü Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin inşaatının başlaması bölgede yaşayan vatandaşları da memnun etti. Yıllardan bu yana eksikliğini duydukları hastanenin yapılmasının kendilerini mutlu ettiğini ifade eden Beylikdüzü sakinleri, artık ilçe içerisinde tedavi olacaklarını, bunun da her bakımdan büyük bir avantaj olduğunu kaydetti.

Haber7