Güncel
06 Oca 2021 14:38 Son Güncelleme: 06 Oca 2021 14:48

Beykoz Çavuşbaşı için kritik karar yürürlüğe girdi!

İstanbul'un Beykoz ilçesindeki Çavuşbaşı halkını yakından ilgilendiren o karar Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi.

Beykoz Çavuşbaşı için kritik karar yürürlüğe girdi!

İstanbul'un Beykoz ilçesiyle ilgili Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın aldığı karar Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. 

Bakanlığın daha önce de üzerinde çalıştıgğı ve duyurduğu Beykoz Çavuşbaşı ile ilgili karar yürürlüğe girdi. 

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, İstanbul'un en yeşil ilçelerinden biri olan Beykoz ilçesi Çavuşbaşı Mahallesi ile alakalı önemli bir gelişmeyi paylaştı. İlgili resmi karar bugün Resmi Gazete'de ilan edilerek resmen yürürlüğe girmiş oldu.

İstanbul İli, Beykoz İlçesi Sınırları İçerisinde Bulunan Beykoz (İstanbul Kuzey Kesimi Karadeniz Kuşağı) Çavuşbaşı ve Görele Mahalleleri Etabı Doğal Sit Alanının Koruma Statüsünün Yeniden Değerlendirilmesi Sonucunda, Sınır ve Koordinatları Gösterilen Alanların Kesin Korunacak Hassas Alan Olarak Tescil ve İlan Edilmesi Hakkında Karar (Karar Sayısı: 3372) 6 Ocak 2021 tarihli Resmi Gazete'de yayınlanan İstanubl ili, Beykoz ilçesi, Çavuşbaşı bölgesi hakkında çıkan kararın ayrıntılarını buradan öğrenebilirsiniz.