Güncel
19 Ara 2020 09:00 Son Güncelleme: 19 Ara 2020 09:20

Beyaz yakalılar için Nefes Assos köyü... Elektrikli şarj istasyonlu köy!

50 haneden oluşan bir köy ve 20 odalı butik otelden oluşan yeni bir yaşam projesi olarak tasarlanan Nefes Assos'un Ocak ayının sonunda görücüye çıkması planlanıyor.

Beyaz yakalılar için Nefes Assos köyü... Elektrikli şarj istasyonlu köy!

Türkiye'nin ünlü antik kentlerinden ve tatil beldesinden Assos'ta beyaz yakalılar için bir köy kuruluyor. Nefes Assos Köyü adı verilen projede 20 odalı bir butik otel, 50 haneden oluşan bir köy yaşamı sunuluyor...

Daha önce yatırım bankacılığı yapan Önder Halisdemir şimdi Nefes Assos adı taşıyan bir köy kuruyor. Bir konut değil yeni bir yaşam projesi olarak tasarlanan Nefes Assos'un Ocak ayının sonunda görücüye çıkması planlanıyor.

Beyaz yakalılara nefes aldıracak Nefes Assos içerisinde köy sakinlerinin zihinsel ve beceri yönünden beslenmesi için bir köy enstitüsü kurulacak.

ELEKTRİKLİ ŞARJ İSTASYONLARI OLAN KÖY

Projede 20 odalı bir butik otel, 50 haneden oluşan bir köy yaşamı sunuluyor. Avrupa Birliği'nden hibe kazanan Nefes Assos'ta tarım alanları, tavuk çiftliği, köy meydanı, köy kahvesi, köy pazar yeri ve elektrikli şarj istasyonları yer alacak.

Etrafı ormanlarla çevrili Nefes Assos, sağlık ocağı, market, benzin istasyonu ve antik kente 5 dakika, Ayvacık ilçesi ve buradaki büyük devlet hastanesine 20 dakika mesafede yer alıyor.

Yıl boyu açık olan otel ve işletmelerin bulunduğu antik liman, Behramkale, Paşaköy, Büyükhusun'a 5-10 dakika mesafede yer alan proje, Bozcaada iskelesine 50 dakika, özel okul ve hastanelerin bulunduğu Çanakkale'ye 60 dakika uzaklıkta bulunuyor.

Projenin 2022 yılının bahar aylarında teslim edilmesi planlanıyor. 

ETİKETLER
#Nefes Assos Köyü