Dekorasyon
12 Mar 2013 13:59 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 00:18

Benzersiz yaşamlar benzersiz tasarımlar

15 bin metrekare alanda 200'den fazla çalışanı, İzmir ve İstanbul'daki showroom ve mağazaları ile By Kepi, kişiye özel mobilya ve dekorasyon dendiğinde akla ilk gelen markalardan biri olarak dikkat çekiyor. İstanbul Florya Showroom, İstanbul Etiler ve Cemil Topuzlu ma

Benzersiz yaşamlar benzersiz tasarımlar

 

 

Kalitenin öncüsü
By Kepi; klasikten moderne, art deco'dan provence'e uzanan, her ayrıntının özel olarak tasarlandığı koleksiyonlarında mükemmellik ilkesiyle çalışıyor. Koltuk takımlarından yemek odalarına kadar tüm mobilya tasarımlarında, kadife ve ipeğin eşsiz uyumundan, gümüş ve altın varak ağırlıklı özel üretim aksesuarlara kadar çok çeşitli kombinasyonlardan yararlanıyor. Sadece mobilya üretiminde değil, aydınlatmadan perdeye, halılardan duvar kağıtlarına çalıştığı dünya markalarında da mükemmeli arayan By Kepi, bu anlayışıyla kurulduğu günden beri kalitenin öncüsü olmaya devam ediyor.
 
 
Birçok ünlünün de tercihi
Türkiye'de birçok ünlünün tercihi olan, izlenme rekoru kıran birçok yerli dizide tasarımlarıyla adından basında sıkça söz ettiren By Kepi, projeleri ile sadece yurt içinde değil, Suudi Arabistan, Dubai, Fransa, Yunanistan, İtalya, Kuveyt, Mısır, Libya, İran ve Kıbrıs'a kadar yaptığı ihracatla yurtdışında da, mobilya sektörünün aranan markası haline gelmiş durumda.
Evlerden işyerlerine, otellerden restoranlara kadar birçok yaşam alanında benzersiz tasarımlarıyla mükemmeli, kaliteliyi, konforu arayanların tercihi olan By Kepi, bundan sonra da benzersiz yaşamlar arayanların ilk adresi olmaya devam edecek.
 
 
Exclusive Homes