Ekonomi
11 Ağu 2017 14:50 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 05:21

Bayram tatili kaç gün olacak?

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kurban Bayramı tatilinin kaç gün olacağına ilişkin ilk kez konuştu. Erdoğan, "Hükümet, 10 günü programına aldı çalışıyor. Turizm açısından olumlu olur. Salı günü Bakanlar Kurulu var. Hayırlı bir adım olur diye umuyorum" dedi.

Bayram tatili kaç gün olacak?
Milyonların merakla beklediği Kurban Bayramı tatilinin kaç gün olacağı sorusuna yanıt Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan geldi.

10 gün programa alındı

Cumhurbaşkanı Erdoğan "Şu anda tabii Hükümet bu 10 günü programına aldı çalışıyor. Hakikaten müsaitse turizm açısından olumlu olur. Turizm sektöründeki açığımızı suretle kapama fırsatı verir. Salı günü Bakanlar Kurulu var. Hayırlı bir adım olur diye umuyorum" dedi. Başbakan Binali Yıldırım da bugün Kurban Bayramı tatili hakkında açıklama yaptı. Yıldırım bayram tatili için kararın salı günkü Bakanlar Kurulu'nda verileceğini söyledi.

Karar salı günü verilecek

Başbakan Yıldırım, "Konuyu Salı günü Bakanlar Kurulu'nda değerlendireceğiz. Orada bir karar vereceğiz. Toplumun bir kesimi 'çalışmaya devam edeceğiz' diyor, bir kesim de 'tatile devam edelim' diyor. Artısı eksisini ele alacağız. Benim bu konuda şahsi fikrim olmaz" diye konuştu.