Konut Haberleri
05 Haz 2014 04:47 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 01:10

Batışehir'de ofis ve dükkanlar satışa çıkıyor

Alışveriş keyfini yaşamak ve tüm ihtiyaçlarınızı gidermek için Batı Cadde’ye uğramanız yeterli. Sadece Batışehir’e değil; tüm İstanbul’a açık olan bu cadde, TEM Otoyolu’nun yanında Batışehir boyunca uzanan hareketli bir meydana sahip.Seçkin markalarımız ile size geniş bir yelpaze sunuyoruz. Batı Cad

Batışehir'de ofis ve dükkanlar satışa çıkıyor
Batışehir'in dükkanlarının olduğu kısım Batı Cadde olarak tanımlanıyor. Batı Cadde içerisinde 107 farklı mağaza yer alıyor
Batışehir, cadde dükkanları ve mağazaları için ön talep toplamaya başladı. EgeYapı tarafından inşa edilen Batışehir, Bağcılar'da konumlandırıldı. Konut teslimlerinin başladığı projede, 3 bin 300 konut yanı sıra 107 adet dükkan bulunuyor.
İnşaat alanı 772 bin metrekare olan Batışehir içerisinde; açık yüzme havuzu, basketbol sahası, çocuk oyun alanları, Türk hamamı, tenis kortu, spa, futbol sahası, fitness center, voleybol sahası, sauna, kapalı yüzme havuzu ve güneşlenme terası sıralanıyor.
Loca ve Premium etaplarıyla dikkat çeken Batışehir'de konut fiyatları 262 bin liradan başlangıç gösteriyor. Projenin yatırım değeri 700 milyon lira olarak belirlendi. Bünyamin Derman imzasıyla tasarlanan Batışehir'de her daire için otopark alanı mevcut.