Konut Haberleri
02 Eki 2015 12:05 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 03:30

Batışehir'de cami kavgası!

900 milyon liralık yatırım bedeli ile Avrupa'nın en büyük karma inşaat projesi Batışehir'de yapılacak cami, daire sahiplerini ikiye böldü...

Batışehir'de cami kavgası!
Batışehir projesi, EgeYapı Group tarafından Bağcılar'da inşa ediliyor. Proje; rezidans daireler, konutlar, dükkanlar ile mağazaların bulunduğu alışveriş caddesi ve otelden meydana geliyor. 
 
İçerisinde Doğa Koleji'nin de yer aldığı Batışehir Bağcılar projesinde cami sorunu gündemde. K ve G bloklar hariç tüm bloklarda konut tesliminin yapıldığı Bağcılar Batışehir projesinde E bloğun arka kısmına cami yapılması gündemde. Ancak ismini vermek istemeyen daire sahiplerinden aldığımız bilgiye göre bir kısım daire sahibi bu durumu kabul etmiyor ve imza toplama yönünde girişimlerde. Bir kısım daire sahibi ise caminin bulundukları dairenin ön cephesini kapatacağı için rahatsız durumda.
 
Otel kısmının önümüzdeki günlerde açılacağı Bağcılar Batışehir projesinde alışveriş caddesi ise yıl sonunda tamamlanacak. 1+0'dan 5+1 dublekslere kadar 40 daire tipi ve toplam  3266 adet konutun bulunduğu Batışehir'in 15 bin kişinin yaşayacağı bir kent haline gelmesi planlanıyor. 
 
TEM Otoyolu'na cepheli Batışehir projesi 800 bin metrekarelik inşaat alanıyla Avrupa 'nın en büyük karma inşaat projesi. Proje 900 milyon liralık yatırım bedeli ile inşa ediliyor. 

Kübra GENÇ/Emlakeki.com