Konut Haberleri
18 Eyl 2015 14:29 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 03:25

Başakşehir’in kalbine Vadiyaka geliyor

Bugüne kadar 3 bin konut üreten Fuzul Yapı, Başakşehir’in kalbinde ‘Vadiyaka’ projesini inşa ediyor

Başakşehir’in kalbine Vadiyaka geliyor
2000 yılından bugüne Başakşehir bölgesinde markalı projelere imza atan Fuzul Yapı, son projesi Vadiyaka'yı satışa sundu.

Çocuk dostu proje

Fuzul Yapı'nın yeni projesi Vadiyaka, şirketin referans projelerinden Olimpa Park ve Olimpa Park Avm'ye komşu konumda, 18 bin metrekare alan üzerine inşa ediliyor.Şehir Hastanesi’ne 1 dakika, Başakşehir Metro İstasyonuna 2 dakika,  Olimpa Alışveriş Merkezi’ne 3 dakika ve Botanik Parkı’na 5 dakika mesafede yükselen Vadiyaka; Başakşehir’in ulaşılması ve tarif edilmesi en kolay projesi...Vadiyaka Başakşehir, çocuk dostu alanlarıyla da öne çıkıyor.

Bölgeyi 20 yıl önce keşfetti

BAŞAKŞEHİR bölgesini 20 yıl önce keşfeden Fuzul Yapı, bu süreçte hayata geçirdiği projeleriyle Başakşehir’in çehresinin değişmesinde önemli rol oynadı.

Uzmanlığımızı konuşturduk

BAŞAKŞEHİR’de hala yüksek talep olduğunu dile getiren Fuzul Grup Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Eyüp Akbal, “Başakşehir’de pek çok başarılı projeye imza attık” dedi ve ekledi: “Başakşehir’deki uzmanlığımızı konuşturduğumuz özel bir proje oldu Vadiyaka’nın 300 milyon TL yatırım değeriyle Başakşehir’in yükselen yeni markası olacağına inanıyoruz.” 
 


ETİKETLER
#konut #Fuzul Yapı