Konut Haberleri
18 Ara 2015 13:56 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 03:55

Bakan Albayrak ELDER’i kabul etti

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, Elektrik Dağıtım Hizmetleri Derneği (ELDER) Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir ve Yönetim Kurulu Üyelerini kabul etti.

Bakan Albayrak ELDER’i kabul etti
Hükümetleri dönemlerinde piyasaların liberalleşmesi ve rekabetin arttırılması noktasında çok önemli çalışmalarda bulunduklarını ifade eden Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, “Kaynak çeşitliliği, arz güvenliği, daha ucuz ve kaliteli hizmet alınması hususu bizim için çok önemli. Özel sektör olmadan, Türkiye’nin büyümesi imkansız, gelişimi ve değişimi de mümkün değil” diye konuştu.

Önümüzdeki 4 yıl yatırımda önemli olacak
Ayrıca Bakan Albayrak 4 yıllık süreç göz önünde bulundurulduğunda yatırım ve hizmetler açısından önemli bir dönem olacağını belirterek, “Sizlerden gelecek talepleri makullüğü çerçevesinde karşılamaya çalışacağız. Önümüzdeki 4 yılı dikkate aldığımızda yatırım ve hizmetler açısından önemli bir dönem var. Yatırım ve hizmet kalitesi noktasında sizlerden verimli çalışmalar bekliyoruz” dedi.

Hayırlı olsun!
Bakan Albayrak’a “Hayırlı olsun” dileklerinde bulunan ELDER Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir de elektrik dağıtım firmalarının çalışmaları ve yatırımları hakkında bilgi verdi. Özdemir, Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) ile Enerji Bakanlığı’nın çalışmalarından duyulan memnuniyeti dile getirerek, önümüzdeki dönemde yatırımlarına devam edeceklerini söyledi.