Güncel
14 Oca 2021 08:45 Son Güncelleme: 14 Oca 2021 10:42

Bahçeşehir'deki Eston Şehir Koru ikinci etabında satışlar başladı

Polatyol tarafından Bahçeşehir'de hayata geçirilen Eston Şehir Koru'da ikinci etap için satışlar başladı.

Bahçeşehir'deki Eston Şehir Koru ikinci etabında satışlar başladı

Bahçeşehir'de Polatyol tarafından hayata geçirilen Eston Şehir Koru'da ikinci etap için satışlar başladı. Projede 2+1, ve 4+1 daireler yer alıyor.

Polatyol'un İstanbul'un en değerli bölgelerinden biri olan Bahçeşehir'de hayata geçen Eston Şehir Koru'nun ikinci etabında satışlar başladı. Projede 72 daire satışa sunuldu. 

2+1, 2+1 bahçe katı, 4+1 ve 4+1,5 dairelerin yer aldığı projede fiyatlar 1 milyon 144 bin TL'den başlıyor. Projede satışa sunulan 2+1 bahçe katı dairelerin fiyatı ise 1 milyon 441 bin TL. 

Ocak 2023'te teslim edilecek daireler için peşin ödemelerde kişiye özel ödeme imkanı bulunuyor. Polatyol güvencesiyle satışa sunulan dairlerde 36 ay vade imkanı da bulunuyor.

İstanbul'un merkezinde yükselen Eston Şehir Koru, Yavuz Sultan Selim Köprüsü'ne 3 kilometre, İstanbul Havalimanı Bağlantı Yolu'na 4 kilometre, TEM Otoyolu'na 5 kilometre D-100 Otoyolu'na 12 kilometre mesafede yer alıyor. 

Her beklentiye hitap eden daire seçeneklerinin yer aldığı Eston Şehir Koru, ‘Villa’, ‘Katlı Villa’, az katlı ‘Koru Konakları’ ve ‘Koru Evleri’nden meydana geliyor. 215 dönüm üzerinde yükselen projede, 90 dönüm yeşil alan ve 25 dönüm aktivite ve oyun alanı mevcut. Eston Şehir Koru projesi nefes aldıran meydanları, korusu, meyve bahçeleri, göleti, sosyal tesisi, çocuk oyun alanları ve tüm sosyal donatıları ile her mevsim tatil konforunda bir yaşam sunuyor.