Kampanyalı Projeler
16 Mayıs 2019 11:41 Son Güncelleme: 16 Mayıs 2019 11:46

Bahçeşehir Strada'da ilk etap teslimleri başladı

Bahçeşehir’de yükselen “Strada” projesini hayata geçiren Akzirve Gayrimenkul, projenin ilk etabının satışlarını tamamladı. Bu kapsamda 747 konutun teslimine başlayan Akzirve Gayrimenkul, projenin ikinci aşaması olan “Strada Plus”ı ise 2020 yılında tamamlamayı hedefliyor.

Bahçeşehir Strada'da ilk etap teslimleri başladı

İstanbul'un en değerli bölgelerinden biri olan Bahçeşehir'in çevre ilçelerin aksine daha farklı yaşam tarzı olan bir demografiye sahip olduğunu belirten Akzirve Gayrimenkul Yönetim Kurulu Üyesi Abdullah Müftüoğlu, gelişim aşamasında olmasına rağmen, daha estetik ve daha planlı bir yerleşim planlamasına sahip olan Bahçeşehir'in ise büyümesini sürdürdüğüne dikkat çekti.

Bahçeşehir bölgesine, özellikle şehirden kaçma isteği duyan beyaz yakalı ve şehir profesyonelinin yoğun ilgi gösterdiğini kaydeden Abdullah Müftüoğlu, “Bunun yanı sıra alışveriş, gezi, doğal alanlar ve parklarıyla da Bahçeşehir tercih edilen bir bölge haline geldi” dedi.

2.500 konutluk proje

Strada Projesi ile İstanbul'un en değerli bölgelerinden biri olan Bahçeşehir'e yeni bir yaşam şekli sunacaklarını belirten Abdullah Müftüoğlu, “İtalyanca'da cadde anlamına gelen Strada projemiz 3 etaptan oluşuyor. İlk etabımız Strada'da 747 konuttun satışını tamamlayarak, teslimlere başladık. Tüm etapları tamamlandığında 2500 konuta ulaşacağımız Strada Projesi'nde ilk etapta Mart ayı itibariyle yaşam başladı” dedi.

Strada projesi kapsamında 100'ün üzerinde bağımsız bölümünden oluşan ticari alanların da yer aldığına dikkat çeken Abdullah Müftüoğlu, projenin ikinci etabı olan Strada Plus'ın ise 2020 yılında tamamlanacağını ifade etti.

Proje içerisinde 1800 metrekarelik sosyal donatı alanında ise; havuz, sauna, fitness& pilates birimi, cafeler, teraslar yer alıyor. Strada'da sosyal alanlar konut kullanıcılarının bir araya geldikleri, sosyalleştikleri sportif ve rekreatif alanlar olarak kurgulandı.