Konut Haberleri
23 Eyl 2015 18:27 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 03:27

Bahçelievler'e lüks proje geliyor!

Meydan Merter'in bulunduğu alanda kurulacak Mes Turkuaz Bahçelievler projesinin inşaat alanında çalışmalar başladı...

Bahçelievler'e lüks proje geliyor!
Mes Turkuaz'ın hayata geçireceği Meydan Merter Alışveriş Merkezi yerine yapılacak projesinde çalışmalar başladı. İnşaat alanının çevresi kapandi. Söz konusu Real Meydan Merter AVM'de son günlerde mağazalar kapanmaya başlamıştı. İlk olarak Deichmann sonrasında Koton ve en son olarak English Home'un kapandığı AVM'de şu anda halen çocuk oyun alanları açık...

İnşaat kısmının da kapanarak reklam panolarının asıldığı projede aktif olarak internet sitesinin de açılışı yapıldı. Site üzerinden ön talep toplanıyor. Proje yakında satışa çıkacak.



İki blok halinde yükselecek olan projede aldığımız bilgilere göre yıl sonuna doğru tamamen yıkım ve çalışmalar da başlayacak.

Projede yer alan bloklar 21 katlı tasarlanacak. Mes Turkuaz Meydan Merter projesinde toplam 380 konutun yanı sıra 23 adet ticari birim de yer alacak. Söz konusu proje kapsamında alt katta yer alan Real Marketi ise faaliyetine devam edecek.



Toplamda 44 bin 316 metrekare alandan oluşacak olan projede 5 bin metrekare kiralanabilir alan bulunacak. Proje kapsamında 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konut seçenekleri yer alacak. Projenin 2018 yılında tamamlanması hedefleniyor.

Proje; Efes Pilsen Bira Fabrikası'nın yan tarafında Doğa Koleji ve Kemal Has Lisesi'ne ve Ağaoğlu My City Bahçelievler'e yakın alanda kuruluyor. Projenin yeri; Merter, Bahçelievler olarak geçerken Güngören Belediyesi'ne ise 5 dakikalık mesafede yer alıyor. 

Kübra GENÇ/Emlakeki.com