Politika
13 Nis 2019 11:13 Son Güncelleme: 13 Nis 2019 11:34

Bahçeli açıkladı! Cumhur İttifakı bozulacak mı?

MHP Genel Başkanı Bahçeli, "Demokrasi kültürümüzün yozlaştırılmasına suskun kalmamız, delilli, ispatlı sandık yolsuzluklarına göz yummamız kesinlikle düşünülemez." dedi.

Bahçeli açıkladı! Cumhur İttifakı bozulacak mı?

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Ülkücü Şehitler Anıtı'nı ziyaret etti.

Milletvekilleri, Merkez Yönetim Kurulu (MYK) ve Merkez Disiplin Kurulu (MDK) üyelerinin katılımıyla yapılacak toplantı için Kızılcahamam ilçesine gelen Bahçeli, toplantı öncesi Ülkücü Şehitler Anıtı'nı ziyaret etti.

Anıtta Kur'anı Kerim tilavetinin ardından dua eden Bahçeli, sonrasında şehit isimlerinin yazılı olduğu alana karanfil bıraktı.

Bahçeli, anıtta bulunan "Gökbörü Otağı"nda bir süre partililerle sohbet etti, daha sonra toplantının yapılacağı otele geçti.

"Sandık yolsuzluklarına göz yummamız kesinlikle düşünülemez"

Devlet Bahçeli, toplantıda yaptığı konuşmada, "Demokratik süreçleri şaibelerle boğmak, sahadaki emeği, milletimizin erdemli seçimini sandık başında tahrip etmek, altından kalkılamayacak sonuç ve sorunlara zincirleme şekilde yol açabilecektir." ifadelerin kullandı.

Bahçeli, "Demokrasi kültürümüzün yozlaştırılmasına suskun kalmamız, delilli, ispatlı sandık yolsuzluklarına göz yummamız kesinlikle düşünülemez." dedi.

31 Mart seçimlerinin kazananının açık ara farkla Cumhur İttifakı olduğunu belirten Bahçeli, "MHP safraları attı, kamburlardan kurtuldu. Çok şükür istikrarlı, irfanlı, iddialı ve inançlı yükselişine devam etti." şeklinde konuştu.

"Cumhur İttifakı'nın akıbeti, Türkiye'nin kader çizgisi ile kesişmiştir" 

Bahçeli, "Bizim fitnekoliklerle meşgul olacak vaktimiz yoktur. Siyasi düzenbazlarla, siyaset cambazlarıyla oyalanmaya, onların seviyelerine düşmeye halimiz ve hakkımız olmayacaktır. Önümüze bakacağız, işimize bakacağız, millete hizmet yolundan ayrılmayacağız." dedi.

"Cumhur İttifakı'nın akıbeti, Türkiye'nin kader çizgisi ile kesişmiştir." ifadelerini kullanan Bahçeli, "Zilletle, illetle yolu birleşenler, Türkiye'nin karşısında birleşen şer ve şekavet cephesidir. Onların yolu karanlıktır, köhnedir, kötürümdür, direkt uçuruma çıkmaktadır." şeklinde konuştu.