Konut Haberleri
09 Oca 2017 12:23 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 04:56

Bağcılar'a 15 Temmuz Anıtı!

Kara gün 15 Temmuz'daki darbe girişimi sırasında hayatını kaybeden şehitler ve gaziler anısına Bağcılar'da anıt yapıldı...

Bağcılar'a 15 Temmuz Anıtı!
Temmuz ayının kara günü 15 Temmuz, Türkiye'nin hiç bir bölgesinde unutulmuyor. Bağcılar'da Yunus Emre Kavşağı'nda düzenlenen törende konuşan Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, millet olarak 15 Temmuz'da FETÖ'cülere karşı büyük bir mücadele verdiklerini, adeta tek ses tek nefes olunduğunu, millet olarak verilen mücadelenin gelecek nesillere de örnek teşkil edeceğini vurguladı.

Hainlere fırsat vermeyerek dünyada bir ilki başaran Türk milletinin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın çağrısıyla işgale 'dur' dediğini de belirten Başkan Çağırıcı, darbe girişimi gecesinde Çanakkale müdafaasının bir örneğinin yaşandığını ifade etti.

Söz konusu törene Bağcılar Kaymakamı Orhan Çiftçi, Bağcılar Emniyet Müdürü Erden Bursalı, 15 Temmuz darbe girişimi esnasında İstanbul Büyükşehir Belediyesi önündeki şehit olan Ramazan Sarıkaya'nın eşi Zeynep Sarıkaya, 15 Temmuz gazileri ve yakınları ile çok sayıda vatandaş katılım gösterdi.