Konut Haberleri
23 Eki 2012 18:30 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 00:06

Azure Villaları'nda Ekim kampanyası sürüyor

Bodrum Gündoğan'da yer alan Azure Villaları'nda ekim ayına özel kampanya devam ediyor.

Azure Villaları'nda Ekim kampanyası sürüyor

Muhteşem manzarası ve sunduğu ayrıcalıklı yaşamla Bodrum Gündoğan’da inşa edilen Azure Villaları'nda ekim ayına özel kampanya devam ediyor. Kampanyada ödemelerin vadesi 18 aya çıkarıldı.

Kişiye özel ödeme planının sunulduğu projede satış bedelinin yüzde 30'u peşin alınıyor. Yüzde 10 tapu teslimine bırakılırken, geriye kalan yüzde 60 ise müşteri odaklı esnek ödeme planı yapılıyor. Peşinattan sonra kalan tutar 18 aya kadar vade farksız taksitlendiriliyor.

Milas-Bodrum havaalanına 55 kilometre uzaklıkta, Gündoğan merkeze ise 5 dakika mesafede olan Azure Villaları, toplamda 18.000 metrekare alana kurulu 38 blokta, 60 üniteden oluşuyor. Projede 24 adet tripleks müstakil villa, 22 ikiz dubleks, 11 flat ve üç tane de lüks villa yer alıyor.

18 bin metrekare alana kurulu 38 blokta, 60 üniteden oluşan projede fiyatlar 135 bin 850 eurodan başlıyor.

Ayrıntılardan hareket edilerek ihtiyaçlarınızın göz ardı edilmeği ve sizi her zaman özel hissettirecek bir proje kurgulandı. Bu ayrıcalığın ne demek olduğunu gerek evinizde gerekse ortak yaşam alanlarında geçirdiğiniz zamanlarda anlayacaksınız. Gündoğan Kızılburun'da yer alan, deniz manzaralı villalarımız ve deniz manzaralı dairelerimizde, sevdiklerinizle unutulmaz anlar yaşayacaksınız. Güvenlikli site içerisinde bulunan villa ve dairelerde aradığınız birçok özelliği ve sosyal imkanları bulabilirsiniz. Havuz başında muhteşem deniz manzarası ve güneşin tadını çıkartırken internete bağlanabilir, işinizle ya da sevdiklerinizle ilgili maillerinize göz atabilirsiniz. Site servis aracımızla dilerseniz plaja ve çarşıya inebilir, kumsal da güneşlenip, çarşı alış verişinizi yaptıktan sonra tekrar evinize dönebilirsiniz. Site içinde bulunan spor alanları ve seyir teraslarında sevdiklerinizle keyifli günler geçirebilirsiniz. Kızılburunun konumunun vermiş olduğu ayrıcalıkla aynı noktadan gündoğumu ve günbatımını izlemek sizlere ayrı bir keyif verecektir.